Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om BMK Kvasten

Följ

BMK Kvasten

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
BMK Kvasten
Välj grupp

Kontaktinformation

Namn BMK Kvasten
Adress Gröndalsvägen 41
Postadress 39236 Kalmar
E-post kansli@bmkkvasten.se
Orgnr 832401-8020
Swish 1236519029
Kontonr BG: 5262-4731

Om BMK Kvasten

Badmintonklubben BMK Kvasten har funnits i Kalmar sedan 1961 och har genom åren hjälpt många att utvecklas som spelare. Vi ser glädjen för idrotten som central och vi vill med vår verksamhet erbjuda spel för dig som vill tävla och för dig som vill träna i glädje och gemenskap.

Alla som vill spela badminton är välkomna till BMK Kvasten. Idag består föreningen av ca 120 medlemmar i alla åldrar som tränar och tävlar i badminton. Vi håller till i Gröndalshallen och i Hagby sporthall.

BMK Kvasten är certifierad Säker och trygg förening. Det innebär att vi arbetar aktivt med att utveckla och ta ansvar för vår verksamhet och varandras välmående. Läs mer om certifieringen hos https://www.kalmar.se/uppleva-och-gora/foreningar-och-foreningsliv/saker-och-trygg-forening.html

Medlemskap
För att delta i vår verksamhet måste man vara medlem i föreningen. Det går utmärkt att prova-på och delta några gånger på våra aktiviteter innan man blir medlem. Medlemskapet kostar 50 kr per säsong. En träningsavgift tillkommer per termin och baseras på vilken träningsgrupp man tillhör.
Vill man vara stödmedlem utan att träna kostar det 200 kr per säsong.

Som medlem kan man köpa utrustning och kläder från vår leverantör FZ Forza/Victor. De har ett stort och brett sortiment till mycket bra priser, t.ex. ett nybörjarpaket med racket och tröja. Klubben gör samlade medlemsbeställningar ett par gånger per säsong.