Hoppa till sidans innehåll

Östersjöspelen och Ölandsspelen, välkommen med din anmälan!

08 SEP 2014 12:39
Om det är två tävlingar under säsongen som borde klassas som obligatoriska för spelare i våra tävlingsgrupper, så är det Östersjöspelen och Ölandsspelen.
  • Skapad: 08 SEP 2014 12:39

Östersjöspelen i Karlskrona, nivå 2, 25-26 oktober

Ölandsspelen i Färjestaden, nivå 3, 1-2 november

 

Här utgår vi från att komma som största klubb. Visst det är två helger i rad, men ni kan inte missa detta. Två fantastiska tävlingar som erbjuder alla klasser, i Karlskrona från U9 och i Färjestaden från U11. Dessutom inom ett för oss ovanligt behändigt avstånd.

Som alltid hjälper vi till att koordinera transport ifall det skulle vara några problem, vi räknar med att ha ett stort antal ledare och coacher på plats vid båda tävlingarna.

Ölandsspelen2013

Vid Ölandsspelen som är en traditionstyngd tävling för BMK Kvasten kommer vi med spänning att följa våra U11 och nyblivna U13 tjejer som sopade mattan med motståndet förra året och knep både Guld, Silver och brons i U11 klassen. Vi kommer att se ett gäng enormt taggade ”bad-ass” U15 tjejer som i många fall debuterade  i U-klass för ett år sedan och som metodiskt förberett sig med ett års hård träning och genom tävling mot många av landets absolut bästa ungdomar. För våra U11 och U13 killar blir det inte första gången som de åker till Öland för att hämta medaljer och vi kommer att njuta av att hurra fram dem till ännu fler.

På seniorsidan räknar vi med stor närvaro i B och C-klass, särskilt roligt blir det att välkomna våra tidigare U15 och U17 ungdomar in i riktig seniorklass!

Östersjöspelen är en ny tävling för oss, då den legat i träda några år, men vi är vana att trampa runt på den lokala prispallen efter att årligen deltagit med våra nybörjare vid Nyårsslaget, samt de återkommande träningsläger vi åkt på i den fina Telenor-Arenan. Kanske får vi  här även representation i U9-klassen, vi tror det!

IMG_0255

Vi tar emot anmälningar nu, och vi behöver din anmälan till This is a mailto link senast 29e september för Östersjöspelen, och senast 10e Oktober för Ölandsspelen!

 

OBS! Ange vid anmälan, i vilka klasser ni vill delta och eventuell dubbelpartner!

Skribent: Mikael Elmlund

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info