Hoppa till sidans innehåll

Nu börjar vi samla ihop oss för Ungdomsfåken Nivå 1 (nybörjare) tävling i Färjestaden

03 NOV 2014 15:28
Medan tävlingsgrupperna samlar ihop sig efter en storslagen insats på Ölandsspelen och börjar förbereda sig för Hobyfjädern, så är det också dags att blicka framåt mot säsongens första nybörjartävling.
  • Skapad: 03 NOV 2014 15:28

Den 6/12 så bjuder nämligen BK Fåken i Färjestaden in till en nybörjartävling där vi erbjuds möjligheten att tävla mot andra spelare på nivå 1. Här är alla välkomna som ännu inte vunnit matcher på den högre tävlingsnivån, eller som ännu inte haft en finalplacering i nybörjartävling.

 

IMG_0242

 

Upplägget är precis som vid en vanlig tävling och man delas in i klasser utifrån ålder, som sedan delas in i pooler med 3-4 spelare, där 2 går vidare till slutspel efter inbördes möten. Vi kommer givetvis att lära oss allt detta de kommande träningarna och öva i Spelefanten så att det känns lite mindre ovant för er som börjat nu i höst.

 

Vi hoppas på att åka med ett stort gäng killar och tjejer i alla åldrar, men sista anmälningsdag är 18/11, och ni anmäler er genom att skicka ett mail till oss här på kansliet. Vi kommer givetvis att ha ledare på plats i Färjestaden, men vi är som alltid beroende av visst stöd ifrån föräldrar.

 

Ange gärna om ni också vill spela dubbel, för det kommer att finnas chans till både singelspel och dubbelspel.

 

Efter att anmälningen är gjord kommer vi att återkomma med detaljer runt tider och lite annat praktiskt.

 

För er som är nya som Badmintonföräldrar rekommenderar vi att ni läser igenom, och även går igenom med era barn lite grundläggande regler om tävlandet och uppförande på banan, som vi har på hemsidan. Detta är sånt som vi hela tiden talar om med barnen på träning, men som alla vid tävling måste vara på det klara med.

 

Läs mer via den här länken.

 

Som alltid vid tävling faktureras Kvasten en startavgift i efterhand för varje deltagare och vi fakturerar sedan spelarna en egen-avgift som är fastställd till 100kr för ungdom. Mellanskillnaden och eventuella licenskostnader står föreningen för.

 

Läs mer under tävling på vår hemsida.

 

Med vänlig hälsning,

 

Madde, Mikael och Pasi

Skribent: Mikael Elmlund

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info