Hoppa till sidans innehåll

BMK Kvastens tävlingskalender 20/21


Nedan finner ni BMK Kvastens Tävlingskalender för säsongen 2019/20. Detta innefattar bra organiserade tävlingar i vårt närområde där vi siktar på lite större Kvasten-närvaro. 

Nivå 1 = Nybörjartävling

Nivå 2 = Vanlig Klassningstävling

Nivå 3 = Öppen för alla inklusive top-10 rankade

Nivå 4 = Ungdoms-elit/Internationell

Mästerskap (DM) = Öppen för alla, men det rekommenderars att man håller nivå 3

Vem är nybörjare?

I BMK Kvasten kan man anmäla sig till nivå 1 tävling fram tills att man haft en framskjuten placering i nivå 1, men vi har en restriktiv hållning för att säkerställa att inga överkvalificerade spelare släpps in på nybörjarnivå, samt för att stimulera spelare att utmana sig själva. Som klubb söker vi utveckling, inte enkla segrar. Prata med din tränare eller konsultera med kansliet om du är osäker. 

Rekommenderade Tävlingar Säsongen 2020/21:

Om tävlingen ligger upplagd i Tournament Planner så kan du komma till tävlingssidan genom att klicka på namnet. Här finns arrangörens information om tävlingen och i ett senare skede, lottning, och efter avslut resultat. 

PÅ GRUND AV COVID 19 VET VI INTE EXAKT VILKA TÄVLINGAR SOM KOMMER ATT GENOMFÖRAS UNDER SÄSONGEN, SAMT VILKA EVENTUELL BEGRÄNSNINGAR SOM GÄLLER; FÖLJ INFORMATION PÅ FACEBOOK, SAMT HEMSIDA FÖR VIDARE INFORMATION.

Uppdaterad: 29 AUG 2018 09:42 Skribent: BMK Kvasten

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Gröndalsvägen 41
39236 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info