Hoppa till sidans innehåll

En låååång seriehelg har kommit till ända!

26 NOV 2017 16:52
Det har varit mycket badmintonbollar i luften den här helgen, när vi dels själva stod som värd för Division 3 i Arenahallen, för att sedan skickade iväg våra duktiga ungdomar ända till Älmhult idag söndag.
  • Skapad: 26 NOV 2017 16:52

I går lördag var det Robban, Oliver, Mattias, Tony, Åke, Agnes, Alva och seniordebutanten Arianna som utgjorde vårt seniorlag. Kvasten bjöd på bra spel och vann klart mot Eksjö med 6-2. Efter detta väntade serieledarna Pärlan ifrån Västervik, och trots bra och jämna matcher där vi flera gånger var en hårsmån ifrån att vinna ett antal delmatcher, slutade det med en 1-7 förlust, detta efter att Robban och Alva putsat siffrorna i den avslutande mixed-dubbeln.

Det kunde ha slutat annorlunda om marginalerna varit på vår sidan, men nu gjorde det inte det, och vi får nöja oss med två ytterligare poäng efter den här omgången. Bra kämpat alla! 

För ungdomarna i Smålandsligan var det det en dubbelt så tuff dag, att efter 20 mil i minibuss få igång fötterna och spela hela 4 matcher, med totalt 32 delmatcher, och dessutom mot riktigt tufft motstånd. Efter en inledande 4 - 4 match mot Älmhult 1 kom två tuffa förluster mot Wätterstad och Älmhult 2, detta trots bra spel och jämn matchbild. Men förlösande nog avslutades dagen med flaggan i top när Tranås besegrades med 8-0 och våra ungdomar fick sätta sig i bussen som segrare med totalt 3 poäng med sig hem.

 

Vi tackar våra fina ungdomar för deras insats, tack Olle, William A, Benjamin, Julia, Ellen och Selma, vi är oerhört stolta över er allihopa, bra kämpat, nu laddar vi om för seriens fortsättning i vår.

Avslutningsvis även ett stort tack till våra fantastiska lagledare Lena och Magnus som dragit runt Kvasten-maskineriet denna helg, stort tack till er båda!

 

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info