Hoppa till sidans innehåll

Summering, Smålandsserien 2014/15

12 APR 2015 15:13
Så är då också Smålandsserien för U15 avslutad efter ett tufft sammandrag i Jönköping. Alla vann på sitt sätt, men Älmhult tog hem pokalen den här gången, och vi säger grattis till dem. Det var dem väl förtjänt.
  • Skapad: 12 APR 2015 15:13

Ungdomslag Kvasten

 

Vi tog oss an Smålandsserien med samma grundinställning som vi varit konsekvent med under hela säsongen, alla som vill ska spela, och vi har roterat runt på ett större antal ungdomar under seriens gång än någon annan klubb kommer i närheten av. Vi visste redan ifrån början att vi skulle ha störst bredd av alla men fattas lite i erfarenhet när det gäller den där sista spetsen som avgör ett sammandrag 

 

Trots denna utgångspunkt har vi stundtals spelat riktigt bra och utmanat även de bästa, och vi är jäkligt stolta över glädjen, lagmoralen och den anda som varit med varje gång vi åkt till ett nytt sammandrag och som inget verkar kunna bräcka. 

 

För det här handlar om utveckling, inlärning och att bygga för framtiden, inte om att ”peaka" som tolv eller fjortonåring. För det är precis som vår huvudtränare brukar säga ”till slut blir vi alla seniorer”, och då är det frågan vem som är bäst förberedd och känner genuinast glädje i tävling.

 

En sak är säker, att den som har äran att ta ut ett seniorlag i BMK Kvasten om 5-10 år kommer att känna sig oerhört privilegierad, det vågar vi lova!

 

Härligt jobbat Kvasten-ungdomar!!!

 

Stort tack till alla de andra klubbarna och Smålands Badmintonförbund för ett jätte-nyttigt och ett uppskattat intiativ. 

 

Vi ses nästa år!

 

Några av våra unga hjältar nedan:

 

SmålandsserienIMG_1494IMG_1507IMG_116620141109_140957IMG_1167

Skribent: Mikael Elmlund

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info