Hoppa till sidans innehåll

Hårt motstånd i Smålandsseriens första sammandrag

09 NOV 2014 15:23
Så har då våra ungdomar spelat sitt första seriesammandrag I Älmhult, en helt ny men spännande erfarenhet. Vi visste det skulle bli tufft, och det blev två klara förluster, men det är inget vi har anledning att känna någon som helst dysterhet över.
  • Skapad: 09 NOV 2014 15:23

IMG_1166

 

Vi är fortfarande relativt nya på banan och vi tar hela tiden in på de mer erfarna spelarna och efter ett års tävlande känner vi nu kontakt, även med de bästa. Nu fick vi på nöten av Växjö och Älmhult, och det är bara att gilla läget.

 

Betydligt viktigare är att vi har en oerhörd bredd i laget, och vi är nog unika i den här delen av Sverige, med att när andra klubbar har svårt att skaka fram mer än 4-6 spelare till ett sammandrag, kan vi med jämn kvalitet variera i laget mellan 25 spelare under de 5 sammandrag som vi har under säsongen, där är vi ganska unika. Bredd, ändamålsenlig träning och ett ständigt tävlingsfokus är det som kommer att avgöra i längden.

 

Nu har vi haft vårt första sammandrag, och precis som i individuella tävlingar kommer vi att sakteliga vinna mark också i serien. Nu handlar det om att bygga erfarenhet och hitta in i seriesystemet.

 

20141109_140957

 

Nästa gång 30/11 möts vi i Kalmar, i Lindsdal, med en ny uppställning och ett grymt publikstöd, då väntar Fåken och Wätterstad!

 

Go Kvasten!!!

Skribent: Mikael Elmlund

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info