Hoppa till sidans innehåll

Tävling


image.php

 

Inför varje säsong publicerar BMK Kvasten en tävlingskalender här på hemsidan (se meny till vänster). Det är upp till den enskilde spelaren att själv anmäla sig inom utsatt tid. Varje spelare är fri att anmäla sig till vilken tävling som helst, men det är endast för tävlingar inom ramen för BMK Kvastens tävlingskalender som det sker en samordning. 

Var anmäler jag mig?

All anmälan sker i god tid till This is a mailto link Ange vilka klasser och eventuella dubbelpartners.

Vad kostar det?

BMK Kvasten står för halva tävlingsavgiften vid 3 utvalda tävlingar (Ölandsspelen, Växjö Open och Kvastenspelen), för övriga tävlingar står spelaren för hela avgiften. För aktuella tävlingsavgifter per tävlingsklass, se meny till vänster. 

Kvasten lägger ut för tävlingsavgiften och fakturerar den tävlande per mail i efterhand när faktura från arrangerande klubb kommer. Halva avgiften dras då av för de subventionerade tävlingarna.

OBS! Vid återbud eller WO inte relaterad till skada eller sjukdom står spelaren för den totala kostnaden för startavgifter och klubbens ev bidrag utgår. 

Vad gäller för andra tävlingsaktiviteter?

Seriespel, DM, SM, spel i Smålandslaget, Svenska Cupen samt landslagsspel står BMK Kvasten för hela tävlingsavgiften, men inte kostnader för resa och logi. För spel med BMK Kvastens serielag står BMK Kvasten för gemensamma resekostnader, då vi åker gemensamt med hyrd minibuss.

För resultat eller info om kommande tävling se meny till vänster.

Uppdaterad: 13 JUN 2018 06:51 Skribent: BMK Kvasten

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Gröndalsvägen 41
39236 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info