Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till säsongen 2016/17

02 AUG 2016 16:35
Varmt välkomna till säsongen 2016/17, vi hoppas att alla har haft en lagom fartfylld och lagom avslappnad sommar och känner er lika taggade inför säsongsstarten som vi ledare och tränare.
  • Uppdaterad: 03 AUG 2016 14:06

Det kommer att bli en fantastisk säsong! Redan i detta nu har vi ett gäng U13-U15 på plats vid Yonex Camp i Halmstad, ytterligare några spelare uttagna till regionläger i Malmö senare i augusti, medan nedräkningen för Åke’s deltagande vid EM i september i Slovenien närmar sig. Som förening växer vi ytterligare något och i vår kommer det att för första gången på många år att spelas en officiellt sanktionerad nivå 3 tävling i Kalmar.

Tempot kommer som alltid att vara hejdlöst, träningarna intensiva och våra färger kommer som vanligt att fylla varje tävlingsarena i södra delarna av Sverige.

Inför träningsstarten som är den 23/8 för tävlingsgrupperna och 24/8 för Badmintonskolan så gäller följande:

  • Liksom förra säsongen börjar vi med en preliminär gruppindelning baserad på förra säsongen, samt den återkoppling ni gett oss. Sedan, på de första träningarna modifieras indelningen något av tränarna i dialog med eventuellt berörda. Allt beror som vanligt på det exakta utfallet när vi väl kör igång. Ambitionen är att ha en så jämn fördelning mellan grupperna som möjligt för att utifrån detta kunna optimera träningsmiljön.
  • Ni som är skarpögda märker också att en halvtimmes träningstid flyttats ifrån grupp 2 till grupp 3. Detta beror på att vi har ett begränsat antal timmar i hallen och förra säsongen var det grupp 3 som avstod en halvtimme till grupp 2. Det kallas ”égalité” och ”fraternité” och vi är säkra på att seniorerna kommer att överösa er ungdomar med tacksamhet, bära era väskor och fylla era vattenflaskor under hela säsongen.

Preliminär gruppindelning som vi inleder säsongen med, samt träningstider finner ni här.

Medlemsavgifterna är samma som förra säsongen och skall vara betalda till vårt BG senast sista september. Som tidigare ingår förutom medlemskap och träning, även tävlingslicenser, bollar och startavgifter (minus egen avgift) i medlemsavgiften. Säsongen sträcker sig fr.o.m nu fram till sista juni 2017.

Avgifter för de olika grupperna samt betalningsinformation hittar ni här.

Som vanligt sker all träning i Arenahallen (Kalmar Sportcenter), och förutom schemalagda teknikträningar tisdag till torsdag, finns det en öppen träningstid lördagar där alla är välkomna att spela fritt.

Glöm inte att följa oss på Facebook också, så får ni all löpande information och drösvis med fantastiska bilder ifrån föreningens framfart.

Mvh

Kansliet

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info