Hoppa till sidans innehåll

Teknikhelg för våra tävlingsungdomar 15/9-16/9

23 MAR 2018 08:18
I samband med uppstarten av säsongen 2018/2019 kommer vi i mitten av september att arrangera ett läger i Arenahallen för våra mer erfarna tävlingsungdomar.
  • Uppdaterad: 20 JUL 2018 08:38

För att få en snabb och inspirerad start på nästa tävlingssäsong säsong avser vi i BMK Kvasten att mellan säsongsstart och första större tävling (IKEA Cup) använda en helg till ett eget litet träningsläger. Detta riktar sig primärt till ungdomar som under kommande säsong spelar i U13-U17 och tävlar på den högre nivån (nivå 3 eller 4). Spelarna kommer inte att sova över och man kommer erbjudas tid att gå och äta mellan passen. Eventuellt så samordnar vi måltider på frivillig basis, men det sker i så fall på egen bekostnad. 

Är du osäker på om det är något för dig, hör av dig, så snackar vi om det!

Förutom 8 timmar av stenhårda teknikpass under helgen för deltagande spelare, kommer vi även att erbjuda er som kommer att vara tränare under säsongen 2018/2019 en möjlighet att redan på fredagskvällen 14/9 få ett träningspass, där ni får chansen att testa på lite nya övningar och låta er inspireras. Det kommer även finnas möjlighet för ett par tränare som är intresserade, att följa med under lägret för att agera assisterande tränare.  

Boka in datumen redan nu!

Tid och Plats: Arenahallen Kalmar 15/9-16/9 (schema mailas ut till anmälda under Augusti)

Kostnad: 500kr för spelare (exklusive eventuella måltider)

Lägeransvarig: Mikael Elmlund

Huvudtränare: Mattias Borg

Antal platser: Max 18 deltagare

Anmälan mailas till This is a mailto link 

Lite kort om Mattias Borg:

Mattias Borg blev 2017 svensk mästare efter finalseger i SM mot Gabriel Ulldahl, och har i många år varit topp-rankad bland svenska elitspelare. Bland meriterna förutom nämnda SM guld i singel, kan nämnas ett antal SM silver som senior, två lag-guld i Sverige med Fyrisfjädern, två lag-guld i danska ligan med Skalskör/Slagelse, samt en mängd internationella finaler såsom USA International, Kharkiv International, Croatian International, Iceland International, samt Swedish Masters.

Mattias har under många år tränat på det svenska Landslagscentret, först i Malmö och därefter Uppsala, men han har även tränat i Danmark, bl.a har han under många år tränats av Lian Ying Zhang, som är tekniktränare för det danska landslaget. 

Efter att Mattias under 2017 avslutade sin proffskarriär, har han valt att satsa mot en tränarkarriär och har bland annat genomgått en tränarutbildning inom Badminton Europe, samt varit spelande tränare i Påvelund TBK som är serieledare i division 1.

Skribent: Mikael Elmlund
Epost: Adressen Gömd

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info