Hoppa till sidans innehåll

Tack snälla!

06 MAJ 2018 16:29
Kvastenspelen 2018 avslutades med en rafflande U15 mixed dubbel, och nu är det slut för denna gång. Vi vill rikta ett stort tack till alla som gjorde denna helg möjlig
  • Skapad: 06 MAJ 2018 16:29

Ett stort tack till Josefin, Håkan och Markus som höll ihop upplägget, till Anette, Roland, Anna, Andrea och Madde som fick sekretariaten att fungera. Stort tack till Jeanette, som uppbackad av Alfredo, Solvej, Anette T, Matthias och många fler, såg till att vi höll blodsockret på rimliga nivåer helgen igenom.

 

Stort tack till Coach Åke för att han är just Åke, och får ungdomarna att känna den där strävan efter att utvecklas som badmintonspelare.

 

Ett enormt tack till alla Kvastenspelare som alltid ger sitt allt, mot möjligt och omöjligt motstånd! Stort grattis till alla medlajörer, Kvastar såväl som andra!

 

Vi vill också tacka våra fantastiska sponsorer Yaskawa, Pronnecta och McDonalds, samt Malin som håller ihop det åt oss. Tack till Danska Wienerbageriet som skänkte bröd, till Ekerum, Telenor, Kalmar Energi och Fukuda som stod för lotteri-priser.

 

Men mest av allt vill vi tacka våra nära och långväga gäster!

 

Tack till Pärlan, Fåken, Växjö, Eksjö, Göta, Tellus, Carlshamn, BKC, Emmaboda, Högsrum, Gustavsberg, Sollentuna, Christianstad, Tranås, Mörbylånga, Wätterstad, Sundbyberg och Halmstad.

 

TACK, och på återseende!

 

Mvh

 

BMK Kvasten

Skribent: kansliet
Epost: This is a mailto link

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info