Hoppa till sidans innehåll

Stort tack allihopa!

07 MAJ 2017 18:07
Lyset är släckt, bollarna uppsamlade, papperskorgarna tömda, och alla långväga gäster är på väg till Örebro, Uppsala, Stockholm, Malmö och en rad andra orter runt om i Sverige. På riktigt tack alla er som deltagit och slitit med Kvastenspelen 2017!
  • Skapad: 07 MAJ 2017 18:07

Mängder av Kvastar har jobbat hårt med få ihop detta arrangemang, och jag vill särskilt säga tack till Markus Sjöblom för allt slit med anmälning och lottning, till Håkan för stöd med tidsättning och för att han var ett ankare under själva tävlingen. Till Madde, Magnus F, Andrea, Destiny, Anette, Roland, Caroline för allt jobb i och runt sekretariaten under helgen. Till Jeanette som styrde upp serveringen och slet dubbla pass både lördag och söndag. Till Markus v.Z, för att han höll sponsorer nöjda, och till Åke för att han fixade med priser och löste alla idrottsliga grubblerier. Tack till Marian för att hon fotograferade och dokumenterade både för externt och internt bruk.

Också stort tack till alla er som hjälpte till med servering, bakade bullar och kakor. Till er som kom förbi bara för att hjälpa oss plocka upp på kvällarna, eller som hoppade in som siffervändare när det behövdes.    

Tack till Coachen Toll och P-Å som utbildade och svarade på frågor i förberedelsefasen inför tävlingen.

Stort tack till alla fantastiska Kvastenspelare som var med och tävlade eller som bara kom förbi för att hjälpa till, heja på eller visa ert stöd.

Avslutningsvis, tack till Fåken, Pärlan, Aura, BKC, Carlshamn, Älmhult, Växjö, Högsrum, Mörbylånga, Sundbyberg, Fyrisfjädern, Gustavsberg, Älmhult, Ljungby, Wätterstad, Göta, Eksjö, Emmaboda och de andra klubbar som jag glömmer att nämna här, tack!

Vi ses nästa år!

Segrare och resultat hittar ni här.

Till alla er Kvastar, Klubbmästerskap/Avslutning 21/5, anmälning senast fredag 12/5 till This is a mailto link

Med vänliga hälsingar

Mikael

Skribent: Mikael Elmlund
Epost: This is a mailto link

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info