Hoppa till sidans innehåll

Stort Grattis till SM bronset Ella!

18 MAR 2018 15:40
Det var kvastar lite varstans i Stockholms förorter denna helg. Josefin i Sollentuna, Fabbe i Täby, och sedan Ella i Enskede. Alla bjöd på fantastiska insatser, men sen kan ju vissa vara lite mer fantastiska än andra
  • Uppdaterad: 18 MAR 2018 16:25

En oerhört väl genomförd turnering för Ella ledde ända fram till en SM medalj. Efter att ha tagit sig till åttondelsfinal i både singel och mixed, slog hon, i par med Sävsjö's Felicia, till ordentligt i dubbel och spelade sig hela vägen fram till en semifinal, där tjejerna sedan ställdes mot 2:a seedade paret, och slutligen fick ge sig..

 

Stort Grattis till Ella och Felicia till SM bronset, vi är oerhört stolta över er tjejer!

 

Som förening känns det som att vi detta år tar ytterligare några viktiga kliv framåt. Bevisligen kan vi fostra spelare som nu klättrar mot den absoluta Sverigetoppen, och ni tränare som gör ett sådant fantastiskt arbete ska klappa er själva på axeln för det. Alla individuella insatser kräver ett kollektivt arbete.

 

För inget sker i ett vakuum, och spets kräver bredd. Ingen spelare kan utveckla sin potential i ensamhet. Det kräver bra träningsgrupper, med en kritisk massa duktiga och målmedvetna spelare som sporrar och sparrar. Det krävs tränare med engagemang, erfarenhet och ett öga för detaljer som utvecklar och inspirerar.

 

Våra duktiga tävlingsungdomar börjar nu på bred front synas och höras allt mer runt om i Sverige. För två år sedan hade vi en deltagare uttagen till Svenska Cupen och ingen vid ungdoms SM. Förra året hade vi tre deltagare uttagna till Svenska Cupen och en på ungdoms SM, och i år har vi alltså hela fyra deltagare uttagna till svenska cupen och två vid ungdoms SM.

 

Så bra jobbat Ella, men också, bra jobbat Åke, bra jobbat alla duktiga ungdomar i tävlingsgrupp 3, bra jobbat Kvasten!

 

Nästa helg är det mer SM spel, men då är det våra "veteraner" Robban och Åke som drar ner till Malmö, stay tuned!

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info