Hoppa till sidans innehåll

Så kära Kvastar, Fåkar och Högsrumare, nu är Lusseslaget lottat och tidsatt!

07 DEC 2018 07:11
Ta er gärna tid att läsa igenom texten nedan, särskilt ni föräldrar och ledare som kommer att delta.
  • Skapad: 07 DEC 2018 07:11

Lusseslaget handlar om att ”prova på” tävling under lättsamma och vi hoppas trevliga former. Därför är inte fokus på individuella framgångar, och för många av deltagarna ligger själva segern i att delta överhuvudtaget.

 

Som ledare och föräldrar stöttar vi och hjälper till där det behövs oavsett om det är vårt eget barn eller någon annans. Förhoppningen är att det blir en så positiv upplevelse som möjligt för så många som möjligt.

 

Alla våra idag väldigt erfarna tävlingsungdomar, utan undantag, har en gång haft sin första tävlingsupplevelse på Lusseslaget, och för många har det varit en språngbräda ut i mer tävlande, det är detta som är själva poängen med detta arrangemang. 

 

Lika viktigt som den enskildes upplevelse är det att främja klubbkänslan och gemenskapen. Därför försöker vi bygga lite ”lagom” nerv på klubbnivå med vår fina vandringspokal och sammanställningar av poäng under dagen. Vi hoppas därför också att spelare och föräldrar tar det lite lugnt just denna lördag och inte rusar iväg direkt när sista bollen i ens egna barns match har landat. 

 

Ta istället en fika, heja på era kompisar, och hjälp till att vara siffervändare där det behövs.

 

Vi hoppas att ha kvar ett stort gäng spelare i hallen när det är dags att kora årets förening vid Lusseslaget, så missa inte det.

 

Förutom fika, som vi bjuder på, kommer vi under dagen att sälja lite korv så att man står sig några timmar, men det komma även att vara luftiga scheman som i de allra flesta fall tillåter att man avviker en liten stund.

 

Grunder och riktlinjer för BMK Kvastens tävlingsverksamhet för ungdomar hittar ni här (obligatorisk för Kvastenföräldrar).

 

Matchtider och Lottning hittar ni här  (klick på ert namn för tider och motståndare)

 

Notera, att medan det kommer att vara tätt mellan matcher på förmiddagen, gäller det omvända på eftermiddagen, så om vi hamnar efter i schemat initialt, kommer det omvända sannolikt att hända efter lunch. Var därför ute i god tid och på plats i hallen minst 30, gärna 45 minuter innan match så att vi kan rulla på.

 

OBS! Tänk också på att OM man går vidare till SLUTSPEL efter poolen tillkommer ytterligare matcher. OM det bara är EN pool, så möts alla innan man sammanställer och då blir det inget slutspel. Vid poolspel kommer vinnaren att ombes vända siffror i en kommande match och i slutspel förloraren, så lyssna på sekretariatet när de ropar upp nästföljande matcher.

 

Har ni frågor på plats så fråga i sekreteriatet. Har ni frågor redan nu så mailar ni This is a mailto link

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info