Hoppa till sidans innehåll

Nya ordföranden har ordet!

15 JUN 2018 07:08
Hej alla Kvastar! Mitt namn är Josefine och jag röstades på årsmötet in som er nye ordförande för säsongen 2018/2019.
  • Uppdaterad: 15 JUN 2018 07:16

 

Jag har tidigare varit ledamot i styrelsen 2017/2018 och jag är själv en aktiv spelare i Kvastens seniorgrupp. Jag började spela badminton 2000 och har spelat till och från sedan dess. Till vardags arbetar jag som socionom (och kommer därför vara som mest tillgänglig för frågor under kvällar).

 

Som er nye ordförande kommer jag tillsammans med resterande styrelse arbeta för att klubben ska fortsätta växa och att våra medlemmar ska få växa som spelare. Jag har olika visioner som jag med hjälp av styrelsen önskar kunna genomföra under året. Mina tankar florerar mycket kring hur vi kan öka gemenskapen i klubben och hur vi ska kunna hjälpa våra medlemmar att utvecklas ännu mer som badmintonspelare (för de som vill). 

 

Det som ligger närmast i tiden är planering för kommande säsongs träningsgrupper. Då vi har fått nya halltider och en dag mindre i veckan att disponera kommer förra säsongens grupper att justeras. Vissa kvastar kommer flyttas mellan grupperna för att dels få jämna grupper och dels för att kunna bjuda in de nya medlemmarna som väntat tålmodigt i vår kö för att komma till badmintonskolan. Målsättningen är att gruppindelning och träningstider kommer vara färdigt i månadsskiftet juli/augusti.

 

Nytt för denna säsong är också att vi kommer dela ut en blankett som behöver fyllas i för att vi ska kunna uppdatera våra medlemslistor och för att få skriftliga samtycken. Detta då vi fått en uppdaterad/ny personuppgiftslag (GPDR) som ställer högre krav när det gäller hantering av personuppgifter och utlämnade av information.

 

Har ni frågor eller funderingar tveka inte att höra av er till mig på This is a mailto link 

 

Hälsar Josefine

Skribent: Josefine
Epost: This is a mailto link

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info