Hoppa till sidans innehåll

Nu kör vi igång säsongen 2017/2018!

17 AUG 2017 13:56
Så har det då äntligen blivit dags att dra ner något på den individuella sommarträningen och komma ner i Arenahallen för lite efterlängtade moduler med träningskompisarna.
  • Uppdaterad: 17 AUG 2017 13:57

Som varje år tillkommer det ett gäng nya spelare i Badmintonskolan och som alltid är det varje enskild Kvasts uppdrag att få dem att känna sig välkomna in i gemenskapen. Totalt räknar vi med att vara drygt 120 aktiva uppdelat på 6 grupper.

Som tidigare aviserats i våra interna emails är det träningsstart för tävlingsgrupperna nu på tisdag 22/8 och för badmintonskolan kommande fredag 25/8. Som tidigare bedrivs all träning i Arenahallen, som vi nu förfogar över tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag.

Under sommaren fastslog årsmötet att medlemsavgifterna ligger kvar på tidigare års nivåer. Läs mer om detta på vår hemsida. Men låt oss bara understryka att medlemsavgiften skall vara betald senast den sista september. Vi ber också att vara noga med att ange tydligt vid betalning vilken spelare betalningen avser så att det inte uppstår några svårigheter att härleda någon betalning.

Avgiften som avser hela säsongen inklusive träning. bollar, tävlingslicenser och subsidierade tävlingsstarter är: 

650 kr för Badmintonskola

950 kr för tävlingsgrupper ungdom

1550 kr för tävlingsgrupper senior (född 1999 eller tidigare)

200 kr för stödmedlemmar 

Nytt för i år är att Johan Gustavsson kommer att ta över som ansvarig tränare för Badmintonskolan, medan Andrea och Destiny kommer att jobba med tävlingsgrupp 1.

I övrigt så är det samma som tidigare, lite mer och lite bättre! 

Slutligen så räknar vi med att hålla klubbkväll med vår materialleverantör under senare delen av september då du förutom matchställ och klubbkläder kan inhandla racket och annan materiel till reducerade klubbpriser. 

Vi ses i hallen!

Tränarna

 

Skribent: Tränarna
Epost: Adressen Gömd

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info