Hoppa till sidans innehåll

Nu har du chansen att beställa matchkläder och utrustning igen!

17 JAN 2017 08:20
Nu erbjuds åter chansen att beställa BMK Kvastens officiella matchkläder, överdrag samt träningskläder och all typ av Badmintonrelaterad utrustning till kraftigt reducerade priser.
  • Uppdaterad: 17 JAN 2017 08:30

Som ni vet har BMK Kvasten ett 2-årigt bollavtal med Fukuda som löper t.o.m säsongen 2017/18. Inom ramen för detta avtal kan man via BMK Kvasten beställa officiella matchkläder, träningskläder, racket och annan badminton-relaterad utrustning till kraftigt rabatterade priser. 

 

Vanligtvis gör vi en större beställning i början på säsongen under vår ”klubbkväll” tillsammans med Fukuda. Det är också då man har möjlighet att testa och prova storlekar. Den möjligheten har man inte nu, utan förslagsvis hör man med klubbkompisar om man vill t.ex få en mer precis uppfattning om storlekar, eller om man vill testa ett speciellt racket.

 

I BMK Kvastens officiella matchställ ingår matchtröja och byxor/kjol. Vi vill noga understryka att det inte finns några krav på den enskilde spelaren att bära Kvastens matchkläder vid tävling, men vi ska inte heller sticka under stol med att vi tycker det är kul med en gemensam profil när vi rör oss runt i Badmintonsverige på olika tävlingar.

Pris:
Matchtröja (inkl. namntryck) 330kr (finns i dam och herrmodell)
Shorts/kjol: 170kr
Överdrag: (inkl. namntryck 775kr

 

När man beställer BMK Kvastens officiella matchställ ingår alltid tryck, inklusive namn på ryggen. Var noga med att stava det precis som ni vill ha det tryckt när ni beställer. Av förklarliga skäl är det svårt att ändra något när det gått i tryck. 

 

Alla övriga Fukuda kläder går också att beställa, inklusive träningskläder, hoodies osv. Men notera, att då ingår inte tryck i priset utan detta tillkommer med 30kr för klubbemblem och 70kr för namntryck. Ett tips är att kolla in alla bilder på vår Facebook sida där ni ser Kvastenspelare på tävling med olika typer av beställbara plagg. Är det Fukuda och finns i lager i Sverige så kan det ordnas fram. 

 

För er som är nya och funderar på det där med Racket så har vi tagit fram ett paket där det ingår ett bra helgrafit-racket samt en t-shirt där emblem och Fukuda-tryck ingår.

Pris:
Badmintonskolepaket 300kr 

Övrigt material och kläder ifrån Fukuda hittar ni här. 

Beställning görs till This is a mailto link senast 26/1 

 

Vi räknar med leverans den senare hälften av februari och beställningen betalas med faktura i samband med leverans.

Hör av er med eventuella frågor till kansliet!
Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info