Hoppa till sidans innehåll

Nu börjar det snart!

25 JUL 2016 15:21
Styrelsen har efter en återhämtningsperiod nu börjat med lite enklare uppvärmning och intellektuell stretching för att undvika eventuella skador vid säsongens första styrelsemöte som äger rum i kväll.
  • Uppdaterad: 25 JUL 2016 15:27

Det är en nygammal styrelse som möts och ambitionen är som vanligt, lite högre än förra säsongen. 

På agendan står en del överlämningar, styrelsens organisation och arbetssätt, sponsorer, seriespel, uppdatering av stadgar och inte minst gruppindelning inför träningssäsongen som startar på allvar den 23/8.

Detta är som alltid en hård nöt att knäcka, men vi räknar med att vara ca 50 deltagare i säsongens badmintonskola och ca 80 tävlingsspelare i tävlingsgrupperna. Fördelningen kommer att meddelas senast i nästa vecka och vi försöker som alltid i den mån möjligt att möta individuella preferenser utan att tumma på kvaliteten, som alltid går först.

Vi hoppas att alla har varit flitiga i sommar med sin individuella träning för i år blir det åka av, och räkna med ett fokus och en intensitet på träningen som  sällan skådats.

Men innan dess har vi en del ungdomar på träningsläger, bl.a 5-6 stycken i Halmstad på Yonex Camp och ett par deltagare på regionslägret i Malmö. 

Vi återkommer med detaljerad information i medlemskommunikationen senast i nästa vecka och kommer under den kommande månaden att fortsätta uppdatera säsongsspecifik information på hemsidan.

Vi ses!

Styrelsen BMK Kvasten 2016/17

Skribent: Kansliet
Epost: Adressen Gömd

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info