Hoppa till sidans innehåll

Lusseslaget 2017, avgjort, avslutat och fört till handlingarna!

17 DEC 2017 10:45
Stort tack till 52 fantastiska unga spelare, varav många gjorde sina första matcher någonsin, som kämpade och krigade i ett hejdlöst spännande upplopp på lördagseftermiddagen.
  • Uppdaterad: 17 DEC 2017 14:58

När krutröken väl lagt sig stod Högsrum som segrare, tätt följt av Kvasten och Fåken. Detta innebär att för första gången någonsin får Lussepokalen åka till Borgholms kommun och bli ompysslad i ett år innan vi nollställer igen i december 2018. Högsrum erkänns också därmed ett av de mest prestigefyllda och internationellt upphöjda privilegium som finns inom badmintonsporten, att få sätta sin namnbricka på pokalen, i raden av anrika badmintonföreningar som tagit hem äran tidigare.

 

Det var alldeles för många fantastiska idrottsliga prestationer under lördagen för att rada upp men bland Kvastenspelarna måste vi ända nämna Måns som kammade hem U9 herrsingel, Maja som gjorde detsamma i damsingel, och Theodor som gav Kvasten full pott i U15, tillsammans med Victor, Ninus och Erik. Även insatserna av David och Elvia i U13 förtjänar en extra eloge.

 

Bra spelat alla.

 

Avslutningsvis vill vi som arrangör tacka alla föräldrar och ledare som gjorde ett fantastisk jobb vid sidan av banan. Inte bara som Lussebullebagare, utan som också stöttade hejade och applåderade på ett alldeles fantastiskt sätt. Lusseslaget syftar till att hitta den där härliga känslan i tävling, utan hets eller fokus på prestation och resultat. Att få döma själv, vända siffror och ibland även göra fel utan pekfingrar eller synpunkter.

 

Stort tack till Madde, Josefin och Fabbe i sekretariatet, till Elvia och Cornelia för stöd med lottförsäljning och i fiket, och även ett stort tack till Johan, Markus, Leo, Elias, Julia, William och alla andra kvastenspelare som kom ner, stöttade, vände siffror och hjälpte till!

 

Mängder med Vimmelbilder hittar ni som vanligt på Facebook

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info