Hoppa till sidans innehåll

Låt oss summera Ölandsspelen

30 OKT 2016 16:41
I dag får det bli Julia och Ellen som är omslagsflickor när vi summerar ännu ett för BMK Kvasten väldigt framgångsrik Ölandsspel, och det finns goda skäl för det.
  • Uppdaterad: 02 NOV 2016 09:30

Visst, vi skulle kunna skryta över: Robban’s och Ivan’s GULD i HDA, Alva’s GULD i DSB, Åke’s och Markus BRONS i HDB, Robban’s och Prakriti’s GULD i MDB, Alva’s och Markus SILVER i MDB, Prakriti’s GULD i DSC, Hilda’s BRONS i DSC, Agnes och Alva’s GULD i DDC. 

Eller vi skulle kunna skryta över våra ungdomars medalj regn, efter : Cornelia’s BRONS i DSU11, Leo’s GULD i HSU13, Fabian’s brons i HSU15, William’s och Leo’s SILVER i HDU13, William’s SILVER i MDU13, Fabian’s GULD i HDU15, Arinnas GULD i DDU15 osv.

Men man skulle också kunna ge en jättestor eloge till Nea, Tova, Alicia, och nämnda Julia och Ellen, som orädda och bestämda kastar sig ut i den tuffaste nivåns tävlingsbadminton för att lära sig och samla erfarenheter inför framtiden.  

Som förening handlar det bara delvis om vilka framgångar vi skördar här och nu, lika viktigt är vad för förening kommer vi att vara om 5 år, eller om 10 år? 

Efter förra tävlingen i Karlskrona när våra nivå 1 spelare skördade exempellösa framgångar, och efter att ha sett bestämdheten i blicken hos våra debutanter i nivå 3 den här helgen så kan vi känna stor tillförsikt.

Vi har idag ca 60 ungdomar i tävlingsgrupperna och ytterligare ett 40-tal i Badmintonskolan. Några är redan etablerade tävlingsspelare med stor erfarenhet av att konkurrera på den allra högsta nivån. Men för varje Ella, Arianna, Fabbe, Leo osv, så finns det ett tiotal kvastar som jagar och kämpar i Arenahallen och dem ska vi vara riktigt rädda om!

Tack till alla spelare, ledare och föräldrar för den här helgen!

En kavalkad av bilder hittar ni som vanligt på BMK Kvastens Facebook sida

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info