Hoppa till sidans innehåll

Klubbmästerskap och årsmöte avgjort, avklarat och fört till handlingarna

19 MAJ 2018 19:15
Tack alla ni som gjorde Klubbmästerskapet till en fantastisk tillställning, ytterligare tack till er som höll ut över årsmötet som följde därefter, och ett jättestort grattis till våra fantastiska Klubbmästare 2018!
  • Skapad: 19 MAJ 2018 19:15

Vilken skön stämning det var i Arenahallen idag! Fantastiskt roligt med så många täta och underhållande matcher. Oerhört häftigt att se hur kul det kan vara att bara samlas över grupp-gränser inom klubben för ett riktigt badmintonkalas, så här en gång om året. 

 

Ett extra tack till Andrea för sekretariatstjänst, Roland för kaffe och korvkok och till Jeanette för alla fantastiskt goda smörgåsar hon förberett. 

 

Det är detta som gör Kvasten speciell, alla hjälps åt, alla ställer upp, och alla gör sitt yttersta för att alla ska trivas. Visst, det är en individuell idrott vi sysslar med, men försök att bli ”individuellt” framgångsrik utan en kollektiv insats, utan bra träningskamrater som sparrar och sporrar, utan en skön kamratskap och stämning i hallen som gör det extra roligt varje gång att träna. Glöm det, det funkar inte, utan laget, inget jaget. Vi måste göra varandra bra, tillsammans, och det gör vi också, på varje träning!

 

 

Nu tar en ny styrelse över och vi välkomnar Magnus F, Alva och Anneli in i styrelsen. Vi välkomnar även Stina och Karl som nya revisorer och vi tackar Caroline och Håkan för deras tid i styrelsen. Även undertecknad (Mikael) tar nu ett steg tillbaka för att släppa fram nya krafter och idéer, men kommer framledes att agera stöd till styrelsen samt leda valberedningens arbete inför nästa årsmöte.

 

Styrelsen 2018-2019 består i:

 

Josefin Ordförande

Anneli Kassör

Anette Sekreterare

Magnus F Ledamot

Alva Ledamot

Åke Ledamot

Madde Ledamot

Anna Ledamot

 

Valberedning (utanför styrelsen)

 

Mikael

 

Revisorer:

 

Stina & Karl

 

Vi kommer under kommande veckor att presentera styrelsens tankar kring kommande säsong samt preliminära träningstider och upplägg.

 

Avslutningsvis vill jag tacka för mina 7 år i styrelsen, varav 5 som dess ordförande, det har varit en ära att får vara en del av denna resa, som nu accelererar vidare!

 

Med vänlig hälsning,

 

Mikael

Skribent: Mikael Elmlund
Epost: Adressen Gömd

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info