Hoppa till sidans innehåll

Klubbkväll Med Fukuda tisdagen 20/9

31 AUG 2016 09:28
Nu är det snart dags igen för vår årliga klubbkväll med vår materialsponsor Fukuda. Detta innebär en unik möjlighet att på plats testa storlekar, beställa BMK Kvastens officiella matchställ (ny design), andra klubbkläder eller badmintonutrustning.
  • Uppdaterad: 31 AUG 2016 09:40

Beställningar är bindande så vi skulle vilja att föräldrar antingen på plats verifierar beställningen, skickar med en signerad lapp, eller säkerställer att någon annan förälder på plats kan bekräfta beställningen. Beställningar med personligt tryck är oåterkalleliga och vi vill absolut undvika eventuella missförstånd eller felstavningar av namn-tryck.

Klubbkvällen äger rum på en tisdag och vi räknar med att börja vid 18-tiden och hålla på så länge som krävs i anslutning till tävlingsgruppernas träningstider. Så ni ifrån Badmintonskolan som vill beställa något får komma förbi denna kväll.

Nytt för i år är, förutom att vårt matchställ uppdateras i design, att vi tagit fram ett paket där det ingår ett bra badmintonracket samt en t-shirt med BMK Kvastens klubbemblem för bara 300kr.  

Detta är särskilt lämpligt för er som spelar i Badmintonskolan och funderar på det här med racket. Här har ni chansen till ett hel-grafit racket till ett väldigt lågt pris.

Läs mer om priser och klubbkläder på vår hemsida här.

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info