Hoppa till sidans innehåll

Inför Jul-uppehållet

22 DEC 2016 09:38
Ikväll torsdag har tävlingsgrupp 1 och 2 sin sista ordinarie träning för året och därefter går vi in i en kort men välbehövlig halvtidsvila innan vi fortsätter säsongen i januari.
  • Uppdaterad: 22 DEC 2016 09:44

Hösten har varit precis så intensiv som vi antog att den skulle bli, och det känns välförtjänt med några dagars träningsuppehåll medan Arenahallen är uppbokad för Barometerns fotbollscup. 

Sedan i somras har vi haft spelare uttagna till Regionsläger i Malmö, haft betydande deltagande vid Yonex Camp i Halmstad och vid Smålands Badmintonförbunds Nivå 1 läger i Kalmar. Vi har tävlat individuellt i Jönköping, Älmhult, Karlskrona, Färjestaden, Mörrum, DM i Eksjö och vid både veteran SM och veteran EM. Vi har också tävlat tillsammans som seniorlag och ungdomslag i både division 3 och i Smålandsligan för ungdom. Vi har vunnit tillbaka Lussepokalen på hemmaplan, utökat antalet sponsorer, och växt som förening till ca 120 aktiva spelare.

Inte så illa på 4 månader! 

Men om vi blickar framåt, så är det nu sista chansen om man ska med till Ostkakan i Västervik. Vi kan anmäla fram till 26/12,  MEN det förutsätter att man redan har en godkänd tävlingslicens, annars gäller det att hojta till NU.

I övrigt så har det dykt upp en del förfrågningar om matchtröjor och utrustning, och vi kommer att göra ytterligare en gemensam beställning till i januari, men det blir sannolikt den sista den här säsongen, så missa inte detta, vi återkommer om detta efter nyår.  

Lite viktiga datum att hålla reda på: 

5/1: Extra träningstid mellan 18:00-20:00, då vi har bokat en extra tid denna torsdagskväll, speciellt med seriespelet den följande helgen i åtanke. Träningen är öppen för alla spelare i tävlingsgrupperna, men prioritet till banorna gäller för dem som ska iväg och tävla lördag och söndag (ni vet vilka ni är). 

7/1: Seniorlaget spelar sammandrag i Eksjö, då vårt division 3 lag under Markus ledning möter Eksjö och BMK Tellus ifrån Ulricehamn 

8/1: Ungdomslaget spelar sammandrag i Jönköping, då våra duktiga U13-U15 möter Wätterstad, Tranås och Älmhult

10/1: Tävlingsgrupperna 1,2 och 3 återupptar sin ordinarie träning 

10/1: Sista anmälningsdag för de som ska med till läger i Jönköpingläs mer här.

11/1: Badmintonskolan återupptar ordinarie träning, och då passar vi dessutom på att välkomna några nya Kvastar: Veeksha, Emilia, Victor, Agnes, Medina Annie och Ninus som ansluter till Badmintonskolans två grupper, och det är som alltid alla Kvastars självklara uppgift att få dem att känna sig riktigt välkomna in i gemenskapen.

14-15/1: Ostkakan i Västervik spelas, i nuläget är följande kvastenspelare klara: 

U13/U13N Benjamin, Viktor, Axel, Ella

U15/U15N Fabbe, Leo, Alex, Arianna, Lisa, Ellen, Julia

U17N Theo

C-klass Mattias, Hilda, Lena, Josefin, Ann, Victor, Johan, Emil

B-klass Robban, Prakriti, Markus

För er som är förhindrade att delta i Västervik så kommer vi i januari att börja ta emot anmälningar till Växjö Open 2017 som också erbjuder både Nivå 1 (nybörjare) och nivå 3 (högre tävlingsnivån) för ungdomar!

Med det önskar vi ledare och tränare alla er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! 

Hälsar,

Åke, Markus S, Madde, Destiny, Andrea, Mikael, Håkan, Anette, Anita och Markus von Z.

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info