Hoppa till sidans innehåll

Ett ord av tacksamhet till våra sponsorer

12 OKT 2017 13:42
Nu när sändningen av säsongen första och största beställning av matchställ närmar sig Kalmar, så vill vi i BMK Kvasten’s styrelsen rikta ett genuint och väldigt ödmjukt tack till våra kloka och generösa sponsorer.
  • Skapad: 12 OKT 2017 13:42

Ett särskilt tack till Pronecta som förlänger sitt engagemang i BMK Kvasten och Yaskawa som nu också tar plats som tröjsponsor.

Vi är som förening helt ogenerade när det gäller att ventilera den stolthet vi känner för våra aktiva, seniorer, såväl som ungdomar och tränare, och det gläder oss mycket att dela den stoltheten med våra sponsorer och samarbetspartners.

Utan sponsorer skulle vi som förening behöva sänka ambitionsnivån, så enkelt är det. 

Stort tack å styrelsens och hela BMK Kvastens vägnar! 

De nya matchställen kommer att distribueras nästa vecka på träning till dem som beställt. Det kommer även att finnas lånetröjor vid seriesammandrag för seniorlaget, för de spelare som inte har en egen version av säsongens matchtröja. Detta så att vi uppträder enhetligt när vi representerar föreningen. 

Mvh 

Mikael Elmlund 

Ordförande BMK Kvasten 

Är ni nyfikna på ett sponsor-upplägg eller samarbetsavtal som passar just ert företag, kontakta Malin på This is a mailto link.

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info