Hoppa till sidans innehåll

Det är mycket nu!

21 NOV 2016 09:40
Nu är det verkligen ett högt tempo! Just tillbaka ifrån DM i Eksjö där samtliga Kvasten-ungdomar tog medalj, så konstaterar vi att vårt läger 3/12 nu är helt fullbokat och att vi har 45 anmälda spelare till Lusseslaget 4/12, WOW!
  • Uppdaterad: 21 NOV 2016 09:53

Vi kommer att behöva ytterligare någon förälder som ställer upp och bakar lite Lussebullar, så hojta gärna till om ni har möjlighet! 

Men innan det är dags för vår nivå 1 helg, så ska det spelas seriespel på hemmaplan, och nu på Lördag så möter våra seniorer i division 3, Wätterstad (Jönköping) och Sävsjö/Växjö. 

Matcherna spelas på lördag kl:10:00 och kl 13:00 i ARENAHALLEN, så  MISSA INTE DETTA!!!  

På söndags sticker sedan våra ungdomar till Älmhult för sitt första sammandrag för säsongen och där de märkligt nog också ska ta sig an Wätterstad och Växjö. Ungdomsserien är ett uppskattat inslag under säsongen där vi har möjlighet att släppa fram våra lite mindre erfarna ungdomar och vi avser att låta så många som det bara är möjligt få chansen.

I första sammandraget i Ungdomsserien är det Olle, Benjamin, Leo, William A, Lisa, Tova L och Alicia B som ska försvara Kvastens färger och det är samling vid parkeringen bakom ishallen kl 09:00 nu på söndag för gemensam transport till Älmhult!

Men först, nu på lördag kl 10:00 så ses vi för divison 3 badminton alltså, i Arenahallen!

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info