Hoppa till sidans innehåll

Badmintonfest i Kalmar!

28 OKT 2016 08:38
För dig i Badmintonskolan eller du som just börjat i tävlingsgrupperna men fortfarande inte tävlat mer än någon enstaka gång på nivå 1, gör dig redo för en-dags-läger och Lusseslaget 2016!
  • Uppdaterad: 28 OKT 2016 08:54

I början på december så bjuds det på en riktig Badmintonhelg i Kalmar för våra lite mer oerfarna Kvasten-kamrater!.

Lördag 3/12 

Endags-läger i Arenahallen för alla som är nybörjare eller på tävlingsnivå 1, och är födda 2004 eller senare. 

Detta är ett läger initierat av Smålands badmintonförbund, där BMK Kvasten står som ”värd”. Platserna är begränsade och det är ”först till Kvarn” som gäller. Även andra föreningar kommer att ha möjlighet att anmäla spelare och taket är 24 spelare, så vänta inte för länge! 

Kostnaden är 150kr och då ingår även en lättare lunch under dagen. 

Anmälan för Kvastenspelare görs till This is a mailto link och 150 kr ska var inbetalt till vårt BG senast i samband med lägerstart, ange ”läger” vid betalning.

Söndag 4/12

Här kommer vi att köra vårt årliga Lusse-slag som är öppet för alla i Badmintonskolan och de som spelar på nivå 1, oavsett i vilken ålder man är. 

I Lusseslaget tävlar vi under lättsamma former mot våra grann-klubbar om den hedervärda Lussepokalen. Fokus är på att ha roligt tillsammans, och betydligt mindre på den individuella prestationen.

Som alltid vid Lusseslaget bjuds det på Lussebullar, fika till föräldrar och en massa annat smått och gott, och som vanligt är vi beroende av att en del föräldrar ställer upp och hjälper till. 

Anmälan görs till This is a mailto link senast 18/11 och är helt kostnadsfritt. Vi hoppas på närmare 100% deltagande bland våra nyare spelare.

Ta en titt på förra årets upplaga, för att få en bild av ett väldigt trevligt arrangemang.

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info