Hoppa till sidans innehåll

Vill du bli ungdomstränare i BMK Kvasten?

08 JAN 2015 09:38
I syfte att säkra framtidens BMK Kvasten ledare och tränare, kommer klubben att under våren/sommaren 2015 rekrytera två ytterligare ungdomstränare till vår fantastiska tränarorganisation.
  • Skapad: 08 JAN 2015 09:38

Vi vänder oss primärt till er spelare som under året fyller minst 15 år och som de kommande åren vill bli en bärande del av föreningen.

 

Som ungdomsledare/tränare kommer du att assistera på träning, alltid under ledning av en av våra utbildningsansvariga huvudtränare, primärt i vår Badmintonskola, med start säsongen 2015/16. I denna roll förväntas du agera stöd, föredöme och inspiratör för nya unga kvastenspelare på väg in i tävling samt vara behjälplig vid enstaka nivå 1 tävlingar och BMK Kvasten arrangemang.

 

För att agera ungdomstränare i BMK Kvasten behöver du vara tillgänglig på regelbunden basis  minst en timme i veckan. I nuläget gäller det onsdagar då vår Badmintonskola tränar.

 

IMG_1201

 

Som ungdomstränare erhålls inget tim-arvode, men du är berättigad till BMK Kvastens ”tränar-paket” bestående av fritt medlemskap, utrustning/överdrag samt givetvis full ersättning för alla kostnader relaterade till din roll i föreningen.

 

Dessutom bekostar och samordnar BMK Kvasten omfattande och, även för framtiden enormt meriterande utbildningsmöjligheter under säsongen som inkluderar:

  •  Plattformen i ledarskap (allmän basutbildning för idrottsledare)
  •  Badminton 1 tränarutbildning
  •  Badminton 2 tränarutbildning
  •  Badminton 3 tränarutbildning

Alla dessa utbildningar genomförs i samarbete med Svenska Badmintonförbundet, SISU och Smålandsidrotten. 

 

Hör av dig för information så berättar vi mer.

kontakt: This is a mailto link

Skribent: Mikael Elmlund

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info