Hoppa till sidans innehåll

Preliminär Planering för Säsongen 2015-2016 Klar

01 JUL 2015 07:53
Nu har vi äntligen fått klara besked ifrån Kalmar kommun angående tider nästa säsong. Även träningsstrukturerna börjar nu också att ta en mer fast form, även om de kontinuerligt uppdateras baserat på den feedback som når kansliet.
  • Skapad: 01 JUL 2015 07:53

Skärmavbild 2015-07-01 kl. 08.02.28

 

Grundlogiken är som alltid att merparten av de som under säsongen kämpat hårt i Badmintonskolan flyttas upp i tävlingsgrupp 1 eller 2 baserat på ålder. Detta för att ge plats för säsongens nybörjare, undantag kan göras på individuell basis när så begärs.

 

För att detta ska vara fysiskt möjligt flyttas nu också ett antal spelare ifrån tävlingsgrupp 2 till tävlingsgrupp 3, som får nya och inte fullt så sena tider.

 

Vi kommer dessutom att ha en extra tid på lördagsförmiddagar, som primärt kommer att vara en tid för fritt spel och disponeras av alla Kvastenspelare, men som vid behov också kan komma att användas till mer specifika träningsinsatser eller för serielag.

 

Nu har ni möjlighet att under några veckor återkoppla om ni har synpunkter eller specifika önskemål

 

Hela den preliminära planeringen hittar ni här.

 

Fr.o.m den kommande säsongen äger all träning rum i Kalmar Sportcenter (Arenahallen), och första träningsveckan blir vecka 34.

 

Håll koll här på hemsidan under sommaren, enklast genom att ”gilla” oss på Facebook, så vet ni hela tiden vad som händer och planeras.

 

Vi kommer att återkomma både i nyhetsbrev och på hemsida under senare delen av juli med slutgiltig planering och en del andra praktiska detaljer,

 

Trevlig sommar,

 

Kansliet

Skribent: Mikael Elmlund

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info