Hoppa till sidans innehåll

Nu kör vi igång säsongen 2015/2016

28 JUL 2015 18:56
Nu är planeringen inför nästa säsong fullständig, gruppindelning samt alla träningstider finner ni här på hemsidan (under "träning").
  • Uppdaterad: 28 JUL 2015 19:14

Säsongen börjar för Tävlingsgrupperna tisdag 18/8 och för Badmintonskolan  onsdag 19/8 och löper fram till 10/5 2016. 


All träning sker i ArenaHallen i Kalmar Sportcenter och vi är glada att kunna meddela att med ytterligare förstärkningar av två ungdomstränare, ytterligare en bana i hallen och några extra timmar så kan vi också släppa in ett betydande antal nya spelare och rensa lite i köerna. Detta betyder att BMK Kvastens ungdomsverksamhet i U9-U19 nu närmar sig 100 spelare, ett betydande antal med  i vilken jämförelse som helst och något att vara stolta över!

 

Som alltid täcker medlemsavgiften hela säsongen, bollförbrukning, tävlingslicenser samt där inkluderade försäkringar ifrån Badminton Sweden. BMK Kvasten står dessutom för merparten av startavgifter vid tävling.

 

Medlemsavgifter för säsongen 2015/2016 är av årsmötet satt till:

Badmintonskola 650kr

Tävlingsgrupp Ungdom 950kr

Senior (född 1997 eller tidigare) 1550kr

 

Medlemsavgiften skall vara betald senast 1/10 till bangiro 5262-4731, och ange medlemmens namn vid betalning.

 

Detta ger er som är nya en chans att testa 2 träningar innan ni erlägger medlemsavgiften.

 

Nytt för i år är att familj, vänner, grannar och släktingar som vill stötta våra ungdomar men som inte avser att själva spela, kan gå med som stödmedlemmar i BMK Kvasten för 200kr per säsong. Förutom vår eviga tacksamhet får man ta del av vårt nyhetsflöde. Det enda som krävs är att man betalar 200kr till vårt BG och mailar kansliet att man ”självklart vill vara stödmedlem i BMK Kvasten”.

 

För er som redan är tävlings-sugna så börjar även tävlingskalendern ta form och vi kommer liksom förra säsongen att både spela seriespel för seniorer i division 3 och med U13-U15 ungdomar i Smålandsserien.

 

Har ni glömt, så gå också genast in på Facebook och gilla oss, då får ni dessutom viktiga klubb-nyheter enkelt levererade. Passa också på att länka ert spelkort hos svenska spel till oss så stöttar ni vår ungdomssatsning utan att lyfta ett finger i övrigt, bra va!

 

Medan Fabbe, Marco, David, Isa, Henny, Fredrika och Miriam just nu tränar 14 timmar om dagen vid Yonex Camp i Halmstad, Arianna och Ellaförbereder sig för Träningslägret i Karlskrona och några av oss andra förbereder oss på att hälsa Älmhult välkomna till Kalmar på läger om två veckor, så önskar vi er alla några sköna veckor fram till säsongstart!

 

Ha det bra,

 

Med vänlig hälsning,

 

Kansliet/Tränarna

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info