Hoppa till sidans innehåll

Nu drar det ihop sig till Lusseslag 2014 i Spelefanten

10 NOV 2014 17:41
Traditionsenligt samlas vi alla lördagen den 13/12 i Spelefanten (A och B hall) för en dag av lättsamt tävlande och annat skoj. En ritual i Kvasten som också blir lite av en avslutning veckan innan vi tar ett kort uppehåll i träningen för julhelgen.
  • Skapad: 10 NOV 2014 17:41

Som vanligt anpassar vi klassindelningen så att det ska vara öppet för alla, tävlingsspelare och nybörjare, ifrån U9 till U17. Vi kommer alltså att vikta klasserna utifrån erfarenhet så att alla ska ha en chans.

 

Tävlandet beräknas börja ca 10:00 med samling någon halvtimme innan och avslutas ca 16:00 med prisutdelning, så missa inte det.

 

Liksom förra året får vi dessutom besök ifrån Emmaboda och Fåken som gärna vill utmana oss och vi behöver alla spelare vi kan uppbringa i den rafflande prestigekampen om Lussepokalen som än så länge är i säker förvar på BMK Kvastens kansli.

 

IMG_0260

 

Alla spelare, utifrån placering, samlar poäng för sin klubb, så nu handlar det mer om klubb-ära än individuella prestationer, en pallplats i U9 är exakt lika viktig som en pallplats i U17.

 

Som alltid, minnesplakett till alla deltagare.

 

Kan ni inte spela p.g.a en otäck fraktur eller liknande, så kom förbi, köp lite lotter, njut av en lussebulle och heja fram dina kompisar. Vi kommer att ha servering i hallen av både kaffe/dricka, korv och mackor.

 

Vi behöver dock en anmälan så att vi kan lägga in er som vill spela i lottningen. Så missa inte att anmäla er via email till kansliet, senast 21/11.

 

Allt tävlande är givetvis helt kostnadsfritt för Kvasten-spelare.

 

I övrigt kommer vi som alltid att behöva en del hjälp, och vi hoppas att få lite Lussebullar skänkta som ungarna kan smaska på. Vi kommer nog att behöva närmare 100 stycken lussebullar, men om några föräldrar ställer upp så behöver det inte bli så många att baka per person. Kan du hjälpa till låt oss veta så får vi se hur många vi får ihop!

 

Är det också någon som har några priser, kanske via sitt jobb, som kan skänkas till lotteriet, så tas detta emot med öppen famn. Alla eventuella överskott ifrån lotteri och servering går oavkortat till ungdomsverksamheten. Vid lite mer exklusiva priser finns det både möjlighet till omnämnande och sponsorskyltar, vi är flexibla.

 

Slutligen, vi skulle vilja ta chansen till ett snyggt klubbfoto där så många medlemmar som möjligt är med, både ifrån badmintonskola och tävlingsgrupper så även om ni inte spelar just den här dagen, kom förbi och var med! För fotot är det snyggt om så många som möjligt har matchtröja, men det är absolut inget krav, det viktigaste är att så många som möjligt är med.

 

Klubbfotot försöker vi ta innan tävlingarna börjar på morgonen.

 

Väl mött!!!

Skribent: Mikael Elmlund

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info