Hoppa till sidans innehåll

Ni som vill vara med i BMK Kvastens ungdomslag och spela Smålandsserien

10 SEP 2014 13:16
Som vi tidigare talat om, så kommer BMK Kvasten att spela seriespel, också med ungdomar under säsongen 2014/15. Det innebär att vi under totalt 5 helger kommer att möta våra vänner i Älmhult, Wätterstad, Fåken, Växjö, och Ljungby.
  • Skapad: 10 SEP 2014 13:16

Vid varje sammandrag spelar vi ett antal matcher enligt följande:

 

2 stycken Damsinglar

2 stycken Herrsinglar

1 styck Damdubbel

1 styck Herrdubbel

2 stycken Mixed Dubblar

 

För varje vunnen match får man ett poäng, så en match kan alltså som mest vinnas med 8 poäng om man som lag tar full pott. Under säsongen handlar det helt enkelt om att plockas så mycket poäng som möjligt och alla matcher är lika viktiga.

 

Ni hittar alla sammandrag och matcher här. 

 

Notera att seriehelger är fredade ifrån vanliga tävlingar så man missar ingen tävling. Ungdomslaget spelar dessutom endast söndag och vi kommer att åka gemensamt med en minibuss (se nedan) som klubben ordnat med.


0,1020,97386,00

 

Söndagen den 30/11 spelar vi dessutom på hemmaplan i Lindsdals sporthall och då kommer stämningen på läktaren att vara magisk.

 

Då en enskild spelare endast får spela 2 matcher per möte så kommer vi att vid varje sammandrag åka med minst 3 tjejer och 3 killar, men sannolikt vill vi åka med några fler. Coach för ungdomslaget är Åke Peterson och han kommer enväldigt att ta ut laget som kan komma att se olika ut vid varje sammandrag, beroende på intresse, form och tillgänglighet.

 

Grundregeln är att man får vara max U15 under pågående säsong, men är du U13 och gärna vill spela så går det alldeles utmärkt, med vilja kommer man långt!

 

Just nu är Åke intresserad av att höra vilka som är intresserade så hojta till på träning, ställ alla möjliga och omöjliga frågor. Det här kommer bli super-kul, att som lag åka ut och spänna musklerna blir ett skönt alternativ till allt det individualistiska som vi sysslar med resten av tävlingssäsongen.

 

GO KVASTEN!

Skribent: Mikael Elmlund

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info