Hoppa till sidans innehåll

Inför Växjö Open

01 FEB 2015 15:13
Så kära Kvastar, som ni vet var seniorerna i Växjö förra helgen och säkrade några hedersamma placeringar. Men nu är det alltså dags för en av vårens riktiga höjdare, Växjö Open Ungdom! 
  • Skapad: 01 FEB 2015 15:13

Ifrån BMK Kvasten deltar 23 spelare spridda över i princip alla klasser och ett antal hallar. De allra flesta av er har lång tävlingserfarenhet vid det här laget, men då tillkommer ett visst mått av ansvar att också hjälpa på plats dem som är relativt, eller helt nya i dessa sammanhang. Särskilt vid denna tävling, då flera av våra ledare är på utbildningshelg i Oskarshamn. 

 

IMG_1157

 

Mikael och Pasi är dock här, tillsammans med ett stort antal erfarna U15 spelare och garvade föräldrar, så det fixar vi.

 

Ingen Kvastenspelare ska behöva spela utan att känna stöd och uppmuntran, och med med dussintalet parallella matcher i fem hallar är detta ett gemensamt ansvar för varje Kvastenspelare, förälder och ledare, det är inte bara våra egna ungar som räknas, och detta är väldigt viktigt att komma ihåg. Det krävs inga förkunskaper i badminton för att säga något uppmuntrande eller göra tumme upp efter en fint spelad boll.

 

För er spelare, och speciellt er föräldrar som är med för första gången, läs vår introduktion, det finns en del att tänka på och vi föräldrar också har en väldigt viktig roll att spela vid tävling.

 

Teleborgshallen (Drabantvägen 2) (A, B och C hall)

Här spelar alla våra U15 spelare (Nivå 3) samt nybörjarklasser (Nivå 1) för U11N och U13N. 

 

Olympen LNU (Slottsallén 23)

Här spelar alla våra U13 nivå 3, dvs DSU13, HSU13 samt HDU13. 

 

Strandbjörkshallen (Värendgatan 20)

 

Här spelas U11 nivå 3 och våra U15N. 

 

Allt slutspel på söndagen spelas i Teleborgshallen!

 

Lottning, motståndare och tider finns nu här, välj tabben ”spelare” och klicka på ert namn för att få en översikt över era matcher. Notera, att vid vidare spel kommer nya matcher att dyka upp. Det finns också vanligtvis spellistor i hallarna som uppdateras allt eftersom.

 

Glöm inte att kolla matcherna också kvällen innan, så att ni märker om det t.ex. blivit några WO matcher som kanske påverkar er matchstart.

 

Som alltid i tävlingssammanhang, tider förändras, se till att vara ute i god tid, gärna 40-60 minuter innan match. Har ni frågor om spelordning tider eller annat finns det ett sekretariat i varje hall. Lättare förtäring finns att köpa men ta gärna med lite mackor, några bananer  m.m för att fylla på energibehovet när så krävs.

 

Är det någon som inte löst transport, låt oss veta så hjälper vi till att koordinera.

 

Nedan har ni en översikt av alla Kvastenspelare vid denna tävling och anmälda klasser!

 

Stor lycka till allihopa och maila kansliet eller hugg tag i er tränare under veckan om ni har några frågor.

 

2.2

Skribent: Mikael Elmlund

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info