Hoppa till sidans innehåll

I Tävlingshöstens Epicentrum

14 OKT 2014 13:10
Det är mycket nu när vi befinner oss i tävlingshöstens absoluta epicentrum, men vi kan i alla fall konstatera att de mest långväga tävlingarna I Jönköping och Älmhult är bakom oss och vi har nu 3 officiella klassningstävlingar kvar under hösten.
  • Skapad: 14 OKT 2014 13:10

Alla anmälningarna till Ölandsspelen är inne och vi gläder oss över en solid BMK Kvasten-trupp av hela 30 spelare, särskilt roligt att se några av våra motionärer ta klivet ut i C-klass. Vi välkommnar också några debutanter på ungdomssidan som Wilma och Oscar, välkommna till tävlingstruppen!


Lottningen till Ölandsspelen kommer att finnas här, och ni kan redan nu ser era anmälningar och hur klasserna tar form.

 

Men först ska vi till Karlskrona och spela Östersjöspelen i den fantastiska Telenorhallen. Här åker vi med 23 ivriga spelare, från U9 till B-klass. Arrangören har lyckats klämma in lottningen under en dag, vilket innebär att vi inte behöver fundera över övernattning eller en massa jobbiga mils bilkörning fram och tillbaka. Dessutom spelar alla i samma hall, vilket innebär att vi kan plocka fram den där Kvasten-gemenskapen och heja fram våra klubbkompisar som aldrig förr!


Karlskronalägervår2014 

Tyvärr blir det dock väldigt tight att få de nya matchtröjorna i tid för Karlskrona, det trycks för fullt nere i Malmö, det är många olika namn, men efter att de är klara så ska det både skickas till Kalmar och distribueras inom klubben på ett hyfsat organiserat sätt, så låt oss vara realistiska, det kan bli lite kort om tid, även om de dyker upp i slutet på nästa vecka. Vi återkommer under nästa vecka när vi har lite mer på fötterna. Då kommer vi också att erbjuda mäöjligheten till efterbeställningar, så håll ögonen öppna.

 

Lottningen för Östersjöspelen hittar ni som vanligt i TP via denna länk. 

 

Se till att vara ute i god tid innan er första match, och har ni det minsta problem relaterat till tävlingen, frågor eller känner oro inför logistiken, hör av er till oss på kansliet eller ryck tag i Mikael i hallen så löser vi det på något sätt.

 

BMK Kvasten åker med följande spelare till Östersjöspelen:

U9 Cornelia

U11 Leo 

U13 Arianna, Lisa, Klara, Fabbe, Oliver, Marco, David, Ricard

U15 Isa, Miriam, Fanny, Andrea, Henny, Destiny, Hilda, Fredrika

C-klass C-T, Madde

B-klass Gaofeng, Åke, Markus

 

I övrigt finner ni detaljer runt alla olika aktiviteter i november och december här på hemsidan. På radarn konstaterar vi just nu ett antal serie-sammandrag i november, både för ungdomar och seniorer. Årets sista klassningstävling äger rum den 15e november i Hoby och en nivå1/nybörjare tävling på Öland spelas den 6e december. Dessutom har vi ju vårt årliga Lusseslag som traditionsenligt äger rum den 13e december.

 

För de som känner sig kallade, så spelas DM, alltså Smålandsmästerskapen, den 22-23 november. DM är öppet för alla i U13 och uppåt som känner sig redo och är vana vid den lite högre tävlingsnivån (nivå 3). Förra året hade vi endast 3 deltagare, men kom tillbaka med silver i dubbel och brons i singel, via Fabbe, och jag tror det kan bli lite mer utdelning än så i år.

 

Mer detaljer runt alla dessa aktiviteter följer så håll koll på hemsidan eller fråga oss ledare om ni är lika otåliga som vi är.

 

MEN, nu inför Seniorlagets först sammandrag i Växjö denna lördag, där man möter Wätterstad och BKC, så önskar vi Kapten Markus Sjöblom och vårt seniorlag ett rungande GO KVASTEN när de nu förbereder sig för sin första seriematch i division 3 Syd.


Skärmavbild 2014-10-15 kl. 07.54.34 

Seniorernas serielag inklusive reserver hittar ni i TP, via den här länken.

 

Uttagning av spelare för det aktuella sammandraget görs av lagkaptenen några dagar innan och via länken kan ni också framledes se resultat/poäng/motståndare under de olika tabbarna.

Skribent: Mikael Elmlund

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info