Hoppa till sidans innehåll

Ella och Fabian Uttagna till Svenska Cupen 2017

10 MAR 2017 16:37
Smålands Badmintonförbund publicerar nu uttagningen inför Svenska Cupen som spelas på Uppland Boservice Arena i Uppsala i slutet av April. I den ordinarie uttagningen finner vi två vid det här laget erfarna Kvastenungdomar.
  • Uppdaterad: 10 MAR 2017 16:43

För Ella är det andra året som hon representerar distriktet i Uppsala, medan Fabian under flera år tillhört den olycksaliga kategorin av reserv utan att komma till spel. En händelserik vår för Fabian som helgen innan Svenska Cupen debuterar internationellt med deltagande vid Junior Master BCRS 2017 i Nederländska Spijkenisse.

Stort Grattis till båda två!

Det som erbjuder en ordentlig bekräftelse för BMK Kvasten som förening är att vi i dagsläget har ett betydligt större antal ungdomar som ligger precis utanför den ordinarie uttagningen, vilket dels stärker vår övertygelse om att ingen spets på sikt kan uppnås utan en ordentlig bredd i ungdomsverksamheten och att den målmedvetna satsningen på just ungdomsverksamheten nu börjar bära frukt.

Länk till uttagningen

BMK Kvasten har i dagsläget, i sina tävlingsgrupper 55 tävlingsungdomar i kategorierna U11-U17, med ytterligare ett 40-tal ungdomar inom Badmintonskoleverksamheten.

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info