Hoppa till sidans innehåll

Dags att beställa BMK Kvastens Klubbkläder för Säsongen 2014-2015

17 SEP 2014 09:31
När det gäller BMK Kvastens klubbkläder så är avgörande kriterier; ändamålsenlighet vid tävling/träning, pris, tillgänglighet och att vi fortsatt kan anses som Sveriges i särklass snyggaste badmintonklubb.
  • Skapad: 17 SEP 2014 09:31

Med detta i åtanke har vi de senaste veckorna försökt få ordning på, och organisera säsongens klubb-profil, och nu är vi glada att säga att vår "stil-säkra" styrelse äntligen kommit i mål.

 

Den initiala tanken, som också getts utryck för i vår kommunikation, var att fortsätta vårt samarbete med Stadium då detta är det enklaste alternativet för oss som förening. Men, då Stadium nu meddelat att de inte fortsatt kommer att erbjuda våra överdragskläder till försäljning och de inte avser att ta in något sortiment för racketsport inom sin ”teamsales” blev det nödvändigt med en förändring.

 

Vi kommer därför att inom vårt avtal med Fukuda erbjuda betydligt mer ändamålsenliga badmintonkläder av absolut högsta kvalitet till kraftigt reducerade priser. I avtalet ingår, att Fukuda går in som sponsor för BMK Kvasten med reklamplats och att vi därmed ytterligare kan sänka priset för våra medlemmar till ungefär halva butikspriset. Fukuda är idag det enda helsvenska Badmintonmärket. Ett fabrikat som t.ex. svenska badmintonlandslaget använder sig av och som är väl etablerat bland svenska elitklubbar. 

 

I samarbete med Fukuda erbjuder vi därför BMK Kvastens matchtröja i dam och herrmodell, samt BMK Kvastens överdragskläder. Medlemspriset, är 245kr för tröja och 580kr för överdrag och då ingår BMK Kvastens emblem på vänster bröst, samt namntryck på ryggen enligt den modell vi haft tidigare. 

fukuda

För er som också vill köpa Fukuda tävlingsbyxor/kjol erbjuds detta för 160kr, med då utan klubbspecifikt tryck. Vi kommer att rekommendera svarta byxor/kjol med tröjan då detta är mer tillgängligt och redan förekommer i hög utsträckning bland spelare i klubben. 

 

Det är viktigt att poängtera att det inte finns några krav på den enskilda medlemmen att köpa klubbens officiella kläder och att tidigare säsongers matchtröjor eller andra tävlingskläder för den delen självklart fortsatt går och använda i tävlingssammanhang, även som representant för BMK Kvasten. Vi har dock arbetat hårt för att minimera priserna och klubben tar ingen som helst provision eller ersättning för det arbete som detta innebär för våra ledare och vårt kansli, så vi hoppas att vi får ett bra gensvar.

 

SÅ, för er som vill beställa säsongens matchtröjor och/eller överdragskläder så kommer vi att tillsammans med Fukuda erbjuda en klubbkväll i Spelefanten i samband med träning tisdagen den 7e oktober mellan 18:00 och 21:00. Det är alltså EN kväll, då Fukuda kommer upp ifrån Malmö, bara för vår skull. 

 

Här går det att prova och beställa kläder och vi ber er föräldrar att antingen följa med era barn, skicka med ett skriftligt intyg, eller be någon annan vuxen på plats agera garant för att de beställningar som görs är giltiga och att namnet anges korrekt i tryck, då det efter att tryck är gjort är svårt att returnera beställda kläderna.

 

För er som tränar med onsdagens badmintonskola så gäller det alltså att komma dit, för er andra att ta chansen före eller efter träning och var ute i god tid, så att inte träningen, som fortgår som vanligt, störs.

 

Denna kväll kommer Fukuda också att visa upp delar av sitt övriga sortiment där badmintonskor, shorts, kjolar, hoodies, väskor, t-shirts, racketlindor, och all övrig Badmintonutrustning kan köpas till reducerade klubbpriser, så är det något ni behöver passa på.

 

Ni hittar Fukuda’s hela sortiment här.

 

Efter beställning är leverans/tryck-tiden ca 2 veckor och där emellan skickas en faktura på er beställning ut till er angivna email adress, ifrån klubben. 

 

Hör av er med eventuella frågor till oss på kansliet, eller hugg tag i Mikael nere i Hallen.

Skribent: Mikael Elmlund

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info