Hoppa till sidans innehåll

BMK Kvasten levererar på Öland!

01 NOV 2015 17:19
Vilken helg, vilka prestationer! Tack alla ni fantastiska kvastar för briljant spel, grym uppbackning av era klubbkamrater och för en sammanhållning som är helt oslagbar, TACK!
  • Skapad: 01 NOV 2015 17:19

IMG_2354

 

Under helgen har det rullat in klassegrar och pall-platser, men låt oss slå fast här och nu, att även i en individuell idrott är framgång en lag-insats. Från våra fantastiska tränare som lägger ner, inte bara sin tid, utan sin själ i träningsupplägg och coachning, till alla kamrater som höjer träningsnivån varje vecka och som stannar i timmar kvar på tävling efter att de är färdigspelade, bara för att stötta upp sina kamrater som är vidare.

 

Vi noterar dessutom att mängder med Kvastar som inte ens var med i tävlingen dök upp på läktaren och vid sidan av banan för att heja på, riktig klubbgemenskap kallas det!

 

Vi gör varandra bättre, det finns ingen individuell framgång som är oberoende av tränings och klubbmiljö, PUNKT. Så ni som inte vann något just denna helgen, grattis till er också, ni är en förutsättning för de som lyckades lite bättre just den här helgen!

 

IMG_2395

 

Låt oss kort summera pall-placeringar.

 

I U9 en deltagare, en klass-seger, när lille Axel malde ner motståndet och så väl förtjänt hamnade högst upp på prispallen.

 

I U11, en deltagare, en klass-seger i dubbel, när Cornelia, tillsammans med Agnes ifrån Fåken säkrade guldet. Cornelia som dessutom, tog brons i singel.

 

I U13, fem deltagare, samtliga i slutspel! Vi säger det en gång till för det låter så skönt, SAMTLIGA i slutspel! I damsingel gick Lisa, Arianna och Ella vidare,  och i herrsingel var det Fabbe och Leo, FULL POTT!

 

Det slutade med Guld i Dam-dubbel, och två bronsmedaljer i singel ifrån Ella och Arianna. Fabbe tog silverpokalen i herrsingel, och dessutom säkrade både Leo och Fabbe brons i herrdubbel!

 

I U15, var det tufft, riktigt tufft, och bara David lyckades ta sig igenom nålsögat till singelslutspel. Men Oliver knep även en 3e plats i dubbel. I övrigt inga pokaler den här gången, men vi kommer tillbaka! Tack Ricard, Oliver, Marco och David för riktigt bra spel!

 

I C-klass kämpade Emil, Johan, Hilda, Andrea, Sebastian och Fredrik på. Till sinbgel slutspel nådde Andrea, Sebastian och Fredrik. Extra kul att se Sebastian debutera för Kvasten, välkommen till familjen! Stort grattis till Andrea för silverpokalen i DDC!

 

I B-klass, gick alla som tåget, två kvartsfinaler i HDB och Markus, Åke och Ivan vidare i HSB. Längst kom Ivan med en hedersam 3e-plats! Härligt jobbat!

 

Sist med inte minst, tack alla störtsköna föräldrar, utan ert slit med logistik, pastasallader, paniktvätt av matchställ på lördagskvällar och förstås rungade support i hallen, skulle inget annat fungera, så stort TACK!

 

Alla resultat hittar ni här.

Skribent: BMK Kvasten

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info