Hoppa till sidans innehåll

BMK Kvasten kompletterar tränare-teamet inför Säsongen 2015-2016

29 JUN 2015 07:41
Med hall-tider äntligen klara, börjar nu den kommande säsongens verksamhet att ta allt mer konkreta former. Enligt årsmötets uppdrag expanderas också verksamheten med ca 20% för att nu omfatta drygt 110 spelare.
  • Skapad: 29 JUN 2015 07:41

destiny

 

En viktig beståndsdel i denna satsning är också en målmedveten strategi, att föra in nya unga ledare i verksamheten, samt att investera ytterligare medel i utbildning av både nya och mer erfarna tränare.

 

Vi hälsar därför Destiny välkommen till tränarstaben där hon tillsammans med Andrea ska assistera Madde i Badmintonskolan. Därmed tar Mikael och Pasi ett litet steg tillbaka i hallen, men finns fortsatt med som resurser inom verksamheten.

 

Åke fortsätter som utbildningsansvarig inom BMK Kvasten och även som huvudtränare i tävlingsgrupperna, där fortsatt assisterad av Markus.

 

Vi ska komma ihåg, att när många föreningar leder av akut brist på tränare, har BMK Kvasten inte bara en gedigen organisation på plats här och nu, vi har också en strategi framåt, där satsningen på nya unga ledare med öronmärkta pengar för deras utveckling alltid är en prioriterad budgetpost.

Skribent: Styrelsen

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info