Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet 2014 avslutat

17 JUN 2014 07:28
Tack alla ni som trotsade regn och rusk, som offrade Tysklands öppningsmatch, och som tog er till Idrottens hus på måndagskvällen för att delta i BMK Kvastens årsmöte. Protokoll kommer att mailas till alla medlemmar snarast.
  • Skapad: 17 JUN 2014 07:28

Verksamhetsberättelse och kostnad/intäkts översikt finns att finna på hemsidan under "styrelse". Eventuell information eller ytterligare dokument kan begäras ut av This is a mailto link

Summering av mötet:

  • BMK Kvasten ökade igen med ca 30 % i storlek, vilket reflekteras både på intäkts och kostnadssidan med en betydande ökning av ekonomin.
  • Utgående saldo är i nuläget drygt 450 000 kr vilket är en garant för en exceptionellt stark finansiell grund för föreningen och detta möjliggör den succesiva ambitionsökning som vi avser att fortsätt under kommande säsong.
  • Fortsatt bromsar vi medvetet ökningen och insläpp av nya medlemmar för att garantera en god tränartäthet och bibehållet kvalitetsfokus, men i höst startar ytterligare en grupp i Badmintonskolan för att avhjälpa den kö som i nuläget är upp till ett år för att börja träna.
  • Medlemsavgifter (inklusive träning, tävling och licens) för medlemmar kommer under säsongen att vara 500 kr (Badmintonskola), 800 kr (tävlingsungdom), 1400 kr (seniorspelare).
  • Årsmötet beslutade också att bemyndiga styrelsen att omplacera BMK Kvastens betydande tillgångar i Swedbank fonder till alternativa sparformer för att garantera en stabil och förutsägbar avkastning.
  • Tävlingssatsningen kommer under säsongen att fortsätta med 35 000 kr avsatta till startavgifter och 12 000 till seriespel. Det uttalades också under årsmötet att tävling fortsatt prioriteras och att medel för detta kan ökas om nödvändigt.
  • Under året räknar BMK Kvasten med att stärka tränarstaben med minst en resurs, utbilda ytterligare fem ledare med motsvarande U1 utbildning samt sända två tränare på U2 utbildning och för detta finns medel avsatta.

Den valda styrelsen för 2014/15 är Mikael Elmlund (Ordförande), Mathias Lundetoft (Kassör), Åke Peterson (Huvudtränare/ledamot), Anita Åsenius (Ledamot), Håkan Andersson (Ledamot), Markus Sjöblom (Ledamot), Mia Sjöstedt (Ledamot/Valberedning), Anette Persson (Ledamot/Valberedning)

Mvh

Styrelsen

Skribent: Mikael Elmlund

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info