Hoppa till sidans innehåll

Person-uppgiftshantering (GDPR) inom BMK Kvasten


Fr.o.m den 25 Maj 2018 ersätts PUL (Personuppgiftslagen) med GDPR. Den nya dataskyddsförordningen ställer högre krav på hur personuppgifter får lagras och innebär ett stärkt skydd för enskildas personliga integritet.

 

Inom BMK Kvasten hanterar vi följande personuppgifter för våra medlemmar:

Namn

Personnummer

Adress

Emailadress

Telefonnummer

 

Samtliga av dessa personuppgifter krävs av oss i syfte att kunna rapportera in närvaro till kommun och Riksidrottsförbund, samt för att kunna ansöka om nödvändiga licenser för medlemmen.

 

På sociala medier (hemsida och Facebook) publicerar vi endast förnamn och varje medlem (eller vårdnadshavare) kan när som helt begära att denne undantas ifrån publicering. 

 

När en medlem avslutar sitt medlemskap i BMK Kvasten tas dennes alla personuppgifter bort så snart som det är möjligt. Även om en medlem väljer att ta ett träningsuppehåll så tas personuppgifterna bort efter 12 månader om medlemmen inte återupptar sin träning och erlägger ny medlemsavgift.

 

OBS! Vi kommer inte att kunna ta bort uppgifter till medlemmar omgående då vi avser söka LOK ersättning även för dem. Personuppgifter lagras terminvis.

 

För frågor kontakta kansliet på This is a mailto link

Uppdaterad: 27 APR 2018 12:15 Skribent: Kansliet
E-post: This is a mailto link

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Gröndalsvägen 41
39236 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info