Hoppa till sidans innehåll

Vill du bli medlem i klubben?


IMG_1061

BMK Kvasten är öppen för alla som vill utvecklas inom Badminton. För att kunna ge nybörjare en bra introduktion erbjuder vi vår Badmintonskola, uppdelad på två grupper, som tränar en gång i veckan. Här lär du dig regler, grundslag och den grundläggande fotarbetesteknik som krävs för att kunna ta steget in i våra tävlingsgrupper.

Är du redan skolad i Badminton finns möjligheten, beroende på tillgänglighet av plats, att ta steget direkt in i våra tävlingsgrupper som idag är organiserade enligt följande:

Tävlingsgrupp 1

Tävlingsgrupp 2

Tävlingsgrupp 3

I medlemsavgiften som betalas per termin (höst och vårtermin) ingår förutom högklassig träning och bollar, även tävlingslicens samt försäkringar via Svenska Badmintonförbundet. BMK Kvasten står också för halva tävlingskostanden vid utvalda tävlingar. Övriga tävlingar sker till självkostandspris. För deltagande i seriespel, DM och SM står BMK Kvasten för hela start/anmälningsavgiften.

För dig som bara vill visa ditt stöd för vår fantastiska förening och samtidigt säkerställa att du får all relevant information om vår framfart i Sverige, så går det också bra att bli passiv stödmedlem

Medlemsavgiften för säsongen 2020/2021 har av BMK Kvastens årsmöte bestämts till:

Badmintonskola: 450kr/Termin

Tävlingsgrupp 1: 550kr/Termin

Tävlingsgrupp 2: 650kr/Termin

Tävlingsgrupp 3: 1000kr/termin

Motionsgrupp: 500kr, alt. 50kr/gång som Swishas (see nummer nedan)

Stödmedlem: 200kr

För att bli medlem, eller om du har frågor runt tävlingsgrupperna eller medlemskap som stödmedlem så anmäler du dig direkt via denna hemsida, eller så kontaktar du BMK Kvastens kansli på This is a mailto link. När plats erbjudits betalas medlemsavgiften till BG 5262-4731 eller till Swish 123 651 90 29, ange namn på spelaren/medlemmen vid betalningen.

Notera, i dagsläget är det en väntelista till vår Badmintonskola och vi tar bara in nya medlemmar i den takt där gruppstorlekar och träningskvalitet kan säkerställas.

Välkommen till Sveriges Bästa Badmintonförening!

Uppdaterad: 13 JUN 2018 07:04 Skribent: BMK Kvasten

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info