Hoppa till sidans innehåll

Vill du bli medlem i klubben?


IMG_1061

BMK Kvasten är öppen för alla som vill utvecklas inom Badminton. För att kunna ge nybörjare en bra introduktion erbjuder vi vår Badmintonskola som tränar en gång i veckan. Här lär du dig regler, grundslag och den grundläggande fotarbetesteknik som krävs för att kunna ta steget in i våra tävlingsgrupper.

Är du redan skolad i badminton finns möjligheten, beroende på tillgänglighet av plats, att ta steget direkt in i våra tävlingsgrupper som idag är organiserade enligt följande:

Tävlingsgrupp 1

Tävlingsgrupp 2

Tävlingsgrupp 3

Samtliga medlemmar i BMK Kvasten betalar en årlig medlemsavgift. En träningsavgift, efter nivå, betalas för varje termin. I träningsavgiften ingår förutom högklassig träning och bollar, även tävlingslicens samt försäkringar via Svenska Badmintonförbundet. BMK Kvasten står också för halva tävlingskostanden vid utvalda tävlingar. Övriga tävlingar sker till självkostandspris. För deltagande i seriespel, DM och SM står BMK Kvasten för hela start/anmälningsavgiften.

För dig som bara vill visa ditt stöd för vår fantastiska förening och samtidigt säkerställa att du får all relevant information om vår framfart i Sverige, så går det också bra att bli passiv stödmedlem

Avgifter för säsongen 2021/2022 har av BMK Kvastens årsmöte bestämts till:

Medlemsavgift samtliga grupper: 50 kr/år

Träningsavgift badmintonskola: 450kr/termin

Träningsavgift tävlingsgrupp 1: 550kr/termin

Träningsavgift tävlingsgrupp 2: 650kr/termin

Träningsavgift tävlingsgrupp 3: 1000kr/termin

Träningsavgift motionsgrupp: 500kr/termin alt. 50kr/gång som Swishas (se nummer nedan)

Stödmedlem: 200kr

För att bli medlem, eller om du har frågor runt tävlingsgrupperna eller medlemskap som stödmedlem så anmäler du dig direkt via denna hemsida, eller så kontaktar du BMK Kvastens kansli på This is a mailto link

Alla avgifter faktureras via mail ca tre veckor in på terminen. Medlemsavgiften en gång per år, träningsavgiften en gång per termin.

Notera, i dagsläget är det en väntelista till vår Badmintonskola och vi tar bara in nya medlemmar i den takt där gruppstorlekar och träningskvalitet kan säkerställas.

Välkommen till Sveriges Bästa Badmintonförening!

Uppdaterad: 29 AUG 2021 20:15 Skribent: BMK Kvasten

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Gröndalsvägen 41
39236 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0702290991
E-post: This is a mailto link

Se all info