Hoppa till sidans innehåll

Tävling


image.php

 

Inför varje säsong publicerar BMK Kvasten en tävlingskalender här på hemsidan (se meny till vänster). Det är upp till den enskilde spelaren att själv anmäla sig inom utsatt tid. Varje spelare är fri att anmäla sig till vilken tävling som helst, men det är endast för tävlingar inom ramen för BMK Kvastens tävlingskalender som det sker en samordning. 

Var anmäler jag mig?

All anmälan sker i god tid till This is a mailto link. Ange vilka klasser och eventuella dubbelkpartners.

Vad kostar det?

Egenavgift för den enskilde spelaren är 125kr för ungdom och 200kr för senior (född 1999 eller tidigare) oavsett hur många klasser man är anmäld till, om inte annat anges. Resterande kostnader för startavgifter står BMK Kvasten för. Alla startavgifter faktureras berörda spelare 1-2 ggr per säsong.

OBS! Vid återbud eller WO inte relaterad till skada eller sjukdom debiteras spelaren den totala kostnaden för startavgifter och klubbens bidrag utgår. 

Vad gäller för andra tävlingsaktiviteter?

För spel med Smålandslaget, Svenska Cupen samt landslagsspel står BMK Kvasten för hela anmälningsskostnaden/startavgiften, men inte eventuella kringkostnader för resa och logi. För spel med BMK Kvastens serielag kommer BMK Kvasten att budgetera för gemensamma resekostnader, då vi åker gemnsamt med mini-buss.

För resultat eller info om kommande tävling se meny till vänster.

Uppdaterad: 13 JUN 2018 06:51
Skribent: BMK Kvasten

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Idrottens Hus, Stagneliusgatan 31
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info