Hoppa till sidans innehåll

Badminton i Sverige


Under helgen avgjordes årets SM för U13, U15 och U17. Badminton Sweden gratulerar alla vinnare och tackar Skälderviken, Täby och Spårvägen som arrangerat tävlingarna!
 

U13-SM 2018 by RSL

(2018-03-15 10:30)
I helgen samlas Sveriges bästa U13-spelare i Stockholm för att tävla under SM. Tävlingarna inleds i Enskede Rackethall under fredag och lördag för att sedan flytta till Täby där semifinaler och finaler avgörs.
 

U15-SM 2018 by RSL

(2018-03-15 10:29)
Svenska mästerskapen för U15-spelare avgörs i Täby. Sammanlagt tävlar över hundra spelare från 42 olika föreningar om medaljerna.
 
Sveriges bästa U17-spelare samlas till helgen i norra Skåne och Skälderviken för att tävla om SM-medaljerna.
 
Fjorton deltagare var på plats då det bjöds Shuttle Time-kurs i Trelleborg. En stor del av gruppen var föräldrar till spelande barn som nu fått en större förståelse för sporten.
 
Till helgen hålls Barents Games i Luleå och badminton är en av sporterna som ingår. Tävlingarna kan närmast beskrivas som ett OS i miniformat där ungdomar från Sverige, Finland, Norge och Ryssland möts.
 

BS Arrangemang 2018-2019

(2018-03-12 16:32)
 
När Lergöksträffen avgjordes i helgen var det med delvis nya förutsättningar. Nytt för året var att elitklassade damer också kunde tävla mot herrar i b-klassen – ett uppskattat inslag som gör att elitklassade damer får chansen att tävla mer.
 
Nu finns månadens informationsbrev inom utbildning och föreningsutveckling ute. Läs om det som hände i februari och pricka in kommande aktiviteter almanackan.
 
Nu finns månadens informationsbrev inom utbildning och föreningsutveckling ute. Läs om det som hände i februari och pricka in kommande aktiviteter almanackan.
 
Rickard Nilsson stod för en stark insats under Spanish Para-Badminton International. Han nådde semifinal där det tog stopp mot tävlingens förstaseedade spelare.
 
Ny form och utveckling av regionsläger för kommande säsongs U11- och U13-spelare.
 
Sommarens traditionella regionsläger kommer att som tidigare arrangeras på fyra olika platser runt om i landet.
 
BMK Boston ordnade Shuttle Time-utbildning i Östersund med tio deltagare.
 
BMK Boston ordnade Shuttle Time-utbildning i Östersund med tio deltagare.
 

 

Stöd BMK Kvasten

 

 

Huvudsponsorer

 

Sammarbetspartners:

fukuda_logo_med_text (1)

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Idrottens Hus, Stagneliusgatan 31
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@bmkkvasten.se

Se all info