Hoppa till sidans innehåll

Vill du bli medlem i klubben?


IMG_1061

BMK Kvasten är öppen för alla som vill utvecklas inom Badminton. För att kunna ge nybörjare en bra introduktion erbjuder vi vår Badmintonskola, uppdelad på två grupper, som tränar en gång i veckan. Här lär du dig regler, grundslag och den grundläggande fotarbetesteknik som krävs för att kunna ta steget in i våra tävlingsgrupper.

Är du redan skolad i Badminton finns möjligheten, beroende på tillgänglighet av plats, att ta steget direkt in i våra tävlingsgrupper som idag är organiserade enligt följande:

Grupp 1: U9-U15

Grupp 2: U11-U17

Grupp 3: U13-U17

Grupp 4: U17-U19 samt senior

I medlemsavgiften som betalas per säsong (Juli-Juli) ingår förutom högklassig träning och bollar, även tävlingslicens samt försäkringar via Svenska Badmintonförbundet. BMK Kvasten står också delvis för startavgifter vid tävlan. För seriespel står BMK Kvasten för anmälningsavgifter och transportkostnader.

I dagläget bedriver inte BMK Kvasten någon motionsbadminton i traditionell mening, alla grupper är tränarledda av utbildade och meriterade instruktörer och organiserade runt ändamålsenlig träning med syfte att optimera den tekniska utvecklingen bland våra spelare. Vill du träna helt självständigt och ostört hänvisas du därför vänligen till Korpverksamhet eller andra föreningar i regionen.

För dig som bara vill visa ditt stöd för vår fantastiska förening och samtidigt säkerställa att du får all relevant information om vår framfart i Sverige, så går det också bra att bli passiv stödmedlem

Medlemsavgiften för säsongen 2018/2019 har av BMK Kvastens årsmöte bestämts till:

Badmintonskola 750kr

Tävlingsungdom 1100kr

Senior (född 2000 eller tidigare) 1600kr

Stödmedlem 200kr

Deltagare i Badmintonskola eller Tävlingsgrupper som ansluter under säsong i januari eller senare betalar halva medlemsavgiften.

För att bli medlem, eller om du har frågor runt tävlingsgrupperna eller medlemskap som stödmedlem så kontaktar du BMK Kvastens kansli på This is a mailto link. När plats erbjudits betalas medlemsavgiften till BG 5262-4731, ange namn på spelaren/medlemmen vid betalningen.

Notera, i dagsläget är det en väntelista till vår Badmintonskola och vi tar bara in nya medlemmar i den takt där gruppstorlekar och träningskvalitet kan säkerställas.

Välkommen till Sveriges Bästa Badmintonförening!

Uppdaterad: 13 JUN 2018 07:04 Skribent: BMK Kvasten

Postadress:
BMK Kvasten - Badminton
Kalmar Sportcenter, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info